Ikdienas ainiņas

Šodien nolemju atlikt visus darbus un nodarboties ar mājas kārtošanu. Tādu pamatīgu mājas kārtošanu. Atceļu plānoto braucienu uz Rīgu, koncentrējos mērķim- tīra māja :).

Sāku ar bērnistabu.

Kad beidzu visus darbus un saprotu, ka bērnistabu esmu kārtojusi 3 reizes ilgāk, nekā visu pārējo māju, tad nolemju, ka tā tālāk vairs dzīvot nevar! Zvēru sev kārtējo reizi, ka nebūšu mīkstsirdīga un nekrāšu katru lietiņu, kuru bērns pārnes no bērnu dārza un saka: ''Mamma, tā ir dāvana tev!''. Bet, protams, neesmu jau arī nekāds nezvērs un tāpat vienkārši nemetīšu ārā to, kas ar tādu rūpību (bērna un es domāju- vēl vairāk ar audzinātājas rūpību) taisīts! Un ir jau arī skaisti tie darbi, izdomas bagāti un ar mīlestību darināti! Zīmējumus var salikt kaudzītē, kādā mapītē un tie neaizņem daudz vietas. Bet ko darīt, kad mākslas darbi sāk palikt jau telpiski un teju vai monumentāli?

Tad nu pieņemu lēmumu tos fotografēt, vai kā reiz lasīju Laines blogā http://www.mammasrokas.blogspot.com/- glabāt tos konservētā veidā :).

Vai nav jauki?





Šis ir mājās veidots darbs ar nosaukumu Tārpiņš rāpo pāri akmens kaudzei.


Arī mazākais bērns jau sāk nest savus darbus mājās.

Un šis ir bērnu tētis, ja kāds viņu vēl nav redzējis :) :).

Protams, ka šī ir tikai neliela daļa no manis sabildētā. Jūtos apmierināta, galerija ir tapusi un putekļi aizvākti!

Komentāri

Antra teica…
Man būtu patikusies galerija- pirms un pēc :D :D :D Bet... bērnu tēvs!!! Tas tik ir pārsteigums!!! Lūk tas ir monumentāls tēls :D Sasmējos ne pa jokam ;)
Aija Elliņa teica…
nu beidz, Ričiņam pirmie soļi zīmēšanā! :) :) bet labs, vai ne?
Diāna teica…
Tas tētis bija tāds pārsteigums, ka nosprauslājos. Diemžēl tieši tai brīdī dzēru dienas normu ūdeni un viss monitors tagad ir nosprauslāts. :D
Aija Elliņa teica…
Vai, piedod lūdzu, Diāna, mēs tā negribējām! :) :)
Irēna teica…
ko tad autori teiks, ja visi darbi paliks tikai digitālā veidā? un nevarēsi neko saglabāt mazbērniem...
Antra teica…
Nē! Tas tētis ir jāierāmē!!! Nu kur var būt kas priecīgāks kā tētis kurš sastāv tikai no lielas smaidīgas galva un kājām!!! :D
Aija Elliņa teica…
Irēna, palika jau arī kāds dabiskā izskatā, ne tikai digitālā... vienkārši tas daudzums, kas bija sakrājies... otru dzīvokli vajag! :)
Anonīms teica…
nu laba doma, neko labāku jau te nevar izdomāt, bet tētis ir ok, ļoti jākoncentrējās, lai atpazītu, malacis Ričiņš
Aija Elliņa teica…
Šodien pēc šī paša principa un ar to pašu krītiņu ir tapuši tētis-policists un mamma lidotāja... nezinu, kapēc tieši tā :)
Laine teica…
Tētis jums ir burvīgs, nudien!
Tās acis, tās acis... :D
Anonīms teica…
Lai piedod tētis :D, bet ma vislabāk patīk tas bullis (vai govs?) pirmajā bildē.
Atzīšos, sava bērna mājās pārnestos darbus izrevidēju visai pamatīgi. Mums siles grupā gadījās ļoti jaunas un cītīgas audzinātājas, kas pašrocīgi rūpējās, lai visi bērna darbiņi būtu "pabeigti un skaisti". Lai kā man patiktu audzinātāja Skaidrīte, negrasos viņas zīmējumus glabāt gadiem. :)
Aija Elliņa teica…
Ar to bullīti vēl saistās ļoti smieklīgs stāsts- es ieraudzīju un teicu- VAI kāda skaista gotiņa! Bet mazais bērns, kurš tad vēl tiKko sāka mācīties runāt stingri man pateica- TĀ NAV GOVS, TAS IR BULLIŠ :) :) :)