Visādi krikumi

Dienas skrien lielā ātrumā. Tūlīt būs kārtējā piektdiena klāt. Idejas un darbi lidinās apkārt, cenšos visu paspēt. Šuju jaunus cimdiņus, domāju par somām. Apsolu bērniem nākamnedēļ jaunus ''tukšo kartona kastu projektus'' divās dienās, kad būs slēgts bērnu dārzs, jo nebūs elektrības. Nezinu, kā citās pilsētās, bet Salaspils pilsētā ar lauku teritoriju :) pēdējā mēneša laikā ir daudz elektrības atslēgumu- bija maniem vecākiem, bija mūsmājās un tagad vēl arī bērnu dārzā. Nekas, pārdzīvosim!

Tagad gribu pateikt lielu PALDIES mana bloga jaunajiem sekotājiem, paldies visiem lasītājiem un, protams, arī visiem komentētājiem! Jūs esat mana degviela, mīļie! :) Šo paldies rotāšu nevis ar dārza rozes attēlu, bet kādu citu, manuprāt, gana krāšņu augu! :) Ņemiet par labu!

Tā kā šobrīd nekādus brīnumainus :) rokdarbus neesmu veikusi, pateikšu priekšā, kur var atrast vienreizēju picas recepti- http://www.signis.lv/pica/#more-1237. Izlasiet rakstiņu, ticiet uz vārda, pica tiešām izdodas! Mūsējā (viena no četrām) šoreiz sanāca šāda-

Un tekstā pieminētais ''iedarbinātais raugs'' izskatās tāds-


Ir tikai viens BET- lielākais bērns man vienreiz teica: ''Mamma, nepērc NEKAD vairs veikalā picu. Taisi pati!''. Ja nebaidaties no šādiem tekstiem, iesaku pamēģināt! Paldies Signim par recepti!

Komentāri

Anonīms teica…
aizmirsi pateikt, ka krāšņais augs ir pašas audzēts, bet raugs prasās pēc apēšanas un pica ir tiešām dievīga
Aija Elliņa teica…
Jā, augs ir pašas audzēts- čili pipari saauga tādā daudzumā, ka laikam būs jāiet uz tirgu :) :)... Nē, raugu pliku neēdīsim gan! :) paldies!
SiStro teica…
Mājās gatavotā pica ir pati labākā! Mēs reiz sadomājām pamēģināt, jo tām - veikalu un ēstuvju, cik nu ir pirkts, gandrīz vienmēr kas trūkst - desa, siers, dārzeņi vai arī ir par daudz - parasti tā ir sāls. Un mums izdevās - gardākās picas pasaulē ar vīra gatavotām mērcītēm! Mmmmmm....
Aija Elliņa teica…
Un īstenībā, Sintija, nav nemaz tik grūti un sarežģīti, vai ne? Toties rezultāts neliek vilties! :)