Ziemassvētku smarža


Liekas, ka laiks skrien aizvien ātrāk- pēdējās dāvaniņu taisīšanas, bērniem pa kūkai jāizcep uz Ziemassvētku pasākumiem bērnu dārzā. Vēl pa vidu zēnistabas remonts iegadījies.

Šodien teicu sev- Stop! Pārvācu visas zēnu mantas no viesistabas uz pusi izremontētās bērnistabas (tā notiek, kad jādzīvo tur, kur iet remonts), samazgāju istabu, sakārtoju mantas un uztaisīju savus mīļakos Ziemassvētku dekorus- apelsīnus ar krustnagliņām.

Ja nebūtu ne egles, ne mantiņu rotāšanai, man pietiktu ar šiem apelsīniem. Pirmkārt, es dievinu to smaržu salikumu, otrkārt, oranžie akcenti pa visu māju... Un ja pat pa gabalu smaržu tik ļoti nejūt, vienmēr garām skrienot, var piebāzt degunu klāt un... Ziemassvētku noskaņojums atkal atgriežas!

Pamēģiniet! :)


Nu gadās arī tā: ''Eh, ko jūs te cilvēki māžojaties, tikai aizņem vietu uz palodzes :)))))))))''

Komentāri

Anonīms teica…
un šo arī vēl paspēji? nu nav komentāru, jāpamēģina man arī uztaisīt, dikti jauki izskatās
Aija Elliņa teica…
uztaisi, forša lieta! Tikai nesadur rokas! :)
Irēna teica…
O, viņa tikpat apaļa no mugurpuses kā manējā! jauki:) un vispār viņa tur uzlekusi, lai baudītu Ziemassvētku smaržu,nē?
Aija Elliņa teica…
Jā, kažoks ir baismīgs uzaudzis, laikam vēl bargāka ziema būs! :DDD

jā, bauda Ziemassvētku noskaņojumu! :)
Elīna teica…
Kāda smuka meitene:)
Anita teica…
Kādreiz pirms daudziem gadiem ieraudīju vienās mājās tādu dekoru, tikai pilnībā pārklātu ar krustnagliņām- no apelsīna nevarēja redzēt ne milimetru. Ilgi biju pārliecināta, ka tā arī jādara un stundām durstījos. Kamēr sapratu, ka var likt strīpas, rakstus vai vispār haotiski un ne tik daudz. Vēl smuki sanāk karstvīnam vai tējam šķēli tāda apelsīna piegriezt, ar visām krustnagliņām.
Aija Elliņa teica…
Anita, varu iedomāties, kas tas par darbu- sadurstīt VISU apelsīnu ar krustnagliņām :)))) tur ir ko ņemties! :)
Par to, ka var vīnā vai tējā, nezināju, jāpamēģina! :)
Laine teica…
es arī nobriedu šitentetādus apelsīnus uzmundierēt - tik man atkal jautājiens, Aija - vai tu spraudi tās "nagliņas'pa taisno, jebšu visupirms ar kādu verķi caurumiņus izsnukstierēji un tikai tad tās krusta+naglas bāzi?
Aija Elliņa teica…
Laine, es jau, protams, stenēdama un vaidēdama un rokas durstīdama spraudu pa taisno krustnagliņas :), bet, kad bērns sagribēja darīt šo procesu, to ieraudzīja vīrs un teica- paņem taču zobu kociņu un izdur no sākuma caurumiņus, būs vieglāk! :))))))