Krāsu stūrītis virtuvē


Jā, nu tam vajadzēja notikt agri vai vēlu- roka paslīdēja! :)

Bet sākšu visu pēc kārtas.


Šāda izskatās mana  virtuve mūsu jaunajā dzīvesvietā. Virtuve kā virtuve. Ērta, funkcionāla. Paldies meistariem, kas taisīja, tieši virtuvē viss ir izdevies ideāli! Bet nekas neliecina, ka tā ir MANA virtuve. :) Tad nu vajadzēja kaut kā iezīmēt

Galds mums pietrūka. Vieta tam gan bija paredzēta... Ko nu? Skaistu un kādu gribas vairs nopirkt nevar, jo dārgi. Lētu un tādu, kā negribas... vienkārši negribas. Blakus dzīvokļa iepriekšējie īrnieki bija pametuši savu veco galdu. Visus remonta laikus tas nabadziņš bija kalpojis kā instrumentu novietne. Bet gluži labs galds vēl! 

Uz Depo! Jaucam krāsu, braucam mājās, slīpējam, krāsojam! Paldies, Reini! :) 

Nu man tagad ir savs krāsu stūrītis virtuvē, pie viena arī liels un stiprs galds. Klāt arī jauni pārvalki ķeblīšiem- raibi, katrs savādāks... Jāievieš taču kādas mīļas nepareizības. :)))))





Un te viens elements, kura ideju varu aizdot visiem kaķu saimniekiem- 


Aptin ar biezu, Abakhanā pirktu virvi, galda kāju, uzpūš ''kaķu pievilinātāju'' (nopērkams zooveikalos) un kaķis ir sajūsmā, viņš patiešām šeit nāk asināt nagus!  




Un nāksiet garlaicīgajam eiroremontam sadzīvot ar manu ''krāsu sprādzienu''! :) 


Vai jūs arī ko traku esat sadarījuši pēdējā laikā? :) 


Komentāri

Ilze teica…
Man patīk tās nepareizības.. :)
dace teica…
Super smuki un galvenais ka personīgi! kas arī bija jāpierāda. Milzum milzum paldies par ideju kaķu nagu asināšanai. Citādi mūsējie labprāt gultu sadala mazos auduma gabalos!
Irēna teica…
ļoti dzīvespriecīgi!
Sandra Spu teica…
O, smuka krāsa galdam, bet par kaķu nagu asināšanas ierīci - arī no manas puses milzīgs paldies. Dikten laba ideja!!! Manam kaķim noteikti patiks :)
Biene teica…
Pa sievišķīgo...Man patīk drosmīgi personīgi risinājumi!Un man arī visu laiku galvā dzīvo skaisti personalizēti ķeblīšu pārvalki virtuvei, bet pagaidām (kas pa lielai daļai ir uz ilgu laiku)tas nav realizējies...
Madara teica…
patīk tās tīrās košās krāsas. galds super.
a kaķītim tas labs. tik man tādas galda kājas nav kam aptīt. tāpēc pirkām riktīgo divstāvīgo nagu asināmo. un trin ar uz nebēdu. ka brīžam apgāž ka nograb vien. :D
Aija Elliņa teica…
Paldies! :) Tikai nekā nevarēju noķert Muri pie tās nagu trinamās iekārtas :))))), neļāvās nobildēties :)
megalauks teica…
Brīnišķīgs galds! Tas ir tik patīkami, redzēt, ka ir cilvēki, kas par lietām domā tāpat kā es: http://practicalrecycling.blogspot.com/2012/08/tabletischgalds.html
Arī nesen vienu tādu laukos šķūnītī pamesto izglābu. un paldies par ideju kaķītim, mans kaķis dīrā vecu krēslu, kurš stāv rindā uz reciklēšanu. Visu laiku domāju, ka nevaru tam ķerties klāt, jo tad jau kaķītim nebūs kur trīties :)
Aija Elliņa teica…
Lai gan neesmu lietu verdzene, nemiršu, ja kaķis vai bērni ko mājās ''sabojās'', bet tomēr ienākot jaunā mājā pēc remonta mazliet piedomājām pie tā, ko kaķītis sāks plēst pirmo :)))) Lai plēš virvi uz galda kājas! :) Tur vēl vīrs bija piesējis spēļu pelīti, mezglus un citādi var izpausties :)
Megalauks, nu šeit jau tikai domubiedri! :)
Anita teica…
Aija, man arī patīk krāsa un ideja un arī nagu asināmais. Realistiski vērtējot, turpmākajos 2-3 gados dīvānu nemainīšu, taču tik pat realistiski vērojot, saprotu, ka dīvāns pārvērtīsies par atsevišķiem pavedieniem daudz ātrāk.
Kam vēl ir domāts tāds kaķa pievilinātājs? Vai pastāv arī atvilinātājs? Man ļoti derētu to sev uz galvas naktī uzpūst...
Aija Elliņa teica…
Jā, Anita, ir arī kaķu atbaidītājs, abi aptuveni vienādās pudelītēs ar izsmidzinātāju un vienādās cenās zooveikalā.
Mēs darījām tā- ievācāmies jaunajā dzīvoklī un vērojam- o, kaķis grib plēst sienu pie mūsu guļamistabas, mēs fiksi uzpūtām tieši tajā vietā atbaidītāju, aptinām virvi ap galda kāju un uz tās uzpūtām pievilinātāju :))), nu izklausās samāksloti, bet ko darīt, mēs jau neviens vairs neesam īsti dabiski! :D Un kaķis ir diezgan liels pieraduma dzīvnieks, ka reiz viņš uz tās virves plēsa nagus, tad viņš tā arī darīs turpmāk!
Aija Elliņa teica…
Anita, vai tad mazais mīlulītis jau uz galvas kāpj! ? :))))))
Kādreiz uzraksti lūdzu par viņu, visi kaķu draugi gaida ar nepacietību! :))))
andrasballe teica…
Foršs krāsu sprādziens! :) Es ar tikai par to, ka pie tipiskajiem standarta remontiem vajag kādus košus akcentus, lai viss neizskatās pelēks un vienāds.
Anonīms teica…
kāds prieks, ka galdam tāda piekrišana, bet godīgi sakot , dzīvē galds ir vienkārši perfekts, būtu noziegums tādu stabilu vērtību iznīcināt un krāsa ir fascinējoša. MALAČI
SiStro teica…
Patīk Tavs košais galds!
Man noteikti ir bijuši traki plāni atteicībā uz remontu... Piemēram, remontējot meitenēm istabu, nokrāsoju vienu sienu koši zilu un ar dažādām citām krāsām saspiedām plaukstu nospiedumus. Vakarpusē sapratu, ka man tā nepatīk un neder. Visu notīrīju un pārveidoju.
Tavā virtuvē noteikti derētu vēl kāda traka ideja, lai to vēl vairāk atdzīvinātu! Es redzu kādu potenciālu pārveidojamo objektu! :D
Aija Elliņa teica…
Nu nu nu? Ko Tu neteiksi un kurš tas ir? :))))