Mirkļi


Cik ātri laiks skrien! Vēloties aprakstīt kādus 1.septembra iespaidus, saprotu, ka puse mēneša jau aizzibējusi kā viens mirklis. 

Šogad mūsu mājā ir pirmklasnieks un pēdējā gada bērnudārznieks. Bieži cilvēki saka- kad piedzimst bērns, ir jāpaiet laikam, lai viss ieiet savās sliedēs, lai nostabilizējas dienas režīms... Kad bērni dzima, man nebija tāda sajūta! Bet šogad, kad Kristians ir aizgājis pirmajā klasē, man gan ir nepieciešams liels adaptācijas periods :).  Varbūt tādēļ,  ka tas ir sakritis ar manis pašas nejauku slimošanu, antibiotiku lietošanu, sāpēm un pilnīgi bezspēku, bet es jūtos kā no laivas izmesta. Tāda sajūta, ka visu dienu soļoju maršrutā Mājas- skola- mājas- sporta nodarbība- mājas- bērnu dārzs- mājas... utt. 

Bet- paralēli visam arī pastrādāju mazliet. 

Reiz, neko nezinot par kādas somas pasūtītāju, ieliku somā oderi no auduma uz kura attēloti auļojoši zirgi. Paldies veikalam Abakhan, kurā var nopirkt ko tādu! 


Atdevu pasūtītājai somu-


Cik liels bija mans pārsteigums, kad uzzināju, ka jaunā somas īpašniece ir daudzus gadus trenējusies zirgu sportā un šī odere viņai ir īpaši mīļa un tīkama... 

Par auļojošo zirgu oderdrēbi uzzināja cita ''zirgu meitene'' :)  un pasūtīja divas somas ar šādām  oderēm! :) 



Tā lūk viens notikums dažkārt  ved pie otra un tas varbūt arī pie citiem! :) 

Jauku nedēļas nogali! Un esiet veseli! 





Komentāri

Anonīms teica…
mana saulīte, gan viss būs labi un viss nokārtosies, veseļojies un somas ir skaistas un bērniņi pie vietas un māja sakārtota, turies un saudzē sevi.
Aija Elliņa teica…
Paldies, māmiņa, turos! :) Bet vai saudzēju- nezinu :)
Irēna teica…
Mazu bērnu mammām tā sevis saudzēšana ir vairāk vēlmju līmenī...
Bet "viss nāk un aiziet tālumā, un sākas viss no gala..." :):)
Skaistas somas.
Sarkanā Biete teica…
Veseļojies! Manuprāt, katra jauna skolas gada sākums prasa sava veida režīma un domu pārkalibrēšanu. Turies!
Un re kā viss pasaulē ir savā starpā sasaistīts - to es par zirgsomām:)
Biene teica…
Ak, cik skaists mirklis tajās bildēs!Tavs organisms prasa savu, saudzē sevi un veseļojies!Un mājas - skola - mājas - ārpusstundu nodarbības - bērnudārzs ir teicams maršruts, lai diena neliktos par garu!Veiksmi darbos!
Madara teica…
veseļojies. varu kādu daļu savas enerģijas nosutīt. tā man pārpārēm. :D
un somas ideālas, jau nevaru sagaidīt :)))))))
Aija Elliņa teica…
Paldies, Madara :), paldies, meitenes! :)
Sigita teica…
Veselību Tev, man un visiem pārējiem, kas šobrīd apslimuši!
Sandra Spu teica…
Veseļojies... man laikam skolas gada adaptācija vēl nav pārgājusi, kaut bērni jau lieli. Viņu gaitu dēļ pakārtoju savu dzīvi un priecājos, ka jaunākajās klasītēs varēju izvadāt pa pulciņiem, palīdzēt mācībās... pavisam drīz jau viņiem manu kompāniju vairs nevajadzēs un tad būs atkal cits laiks... Lai tev viss izdodas!!!
Aija Elliņa teica…
Sigita, veseļojies arī Tu!

Sandra, es to ļoti labi saprotu, ka, sadevušies rociņās ar Kristianu, mēs ilgi vairs pastaigā uz skolu no rīta neiesim! :)
Anonīms teica…
cik tas ir skaisti, sadoties rociņās un iet uz skoliņu, izbaudi šo laiku!
Laine teica…
Dzinn! Par toem mikļiem ā auļojošiem zirgiem! Mirklis piedzimstot, tad mirklis, un tad jau pirmais septembris skolā! :) Eh... ko nu tur pūst... Jāsvin mirķļus!