Otrās elpas stipendija- Salaspils sociālajam centram


Kaut kad agrā pavasarī uzzināju, ka labdarības veikals ''Otra elpa'' izsludina stipendiju konkursu- ik mēnesi piešķir vienreizēju  stipendiju 500 Ls apmērā kādam projektam, kuru izvēlas veikala pircēji. 

Domāju, jāpamēģina- nekad neesmu rakstījusi projektu. Uzrakstīju projektu. Nosaucu- Darbojies, domā, saudzē dabu! Projekta mērķis bija šāds- organizēt Salaspils sociālajā centrā kvalitatīvu, regulāru radošo darbnīcu ciklu un iesaistīt to apmeklēšanā iespējami plašāku Salaspils iedzīvotāju loku. Kā vienu no galvenajiem uzdevumiem noformulēju šādu- saistošā un atraktīvā veidā, paralēli jaunu iemaņu iegūšanai, dalībniekus iepazīstināt ar reciklēšanas jeb otrreizējās pārstrādes pamatprincipiem, kas parāda, ka ne vienmēr ir jāpērk dārgi materiāli, audumi, dzijas u.c., lai radoši darbotos- apkārt ir daudz šķietami nevajadzīgu lietu, kas ir izmantojamas dažādos rokdarbu veidos.

Cik liels bija mans prieks, kad balsošanas trauciņi veikalā naski pildījās un Salaspils sociālā centra projekta- visvairāk. 

Pēc garum garā ievada varu jums pastāstīt, ka vakar vakarā Salaspils sociālajā centrā notika pirmā šī cikla nodarbība. Pateicoties stipendijā iegūtajai naudai, paralēli reciklēšanas nodarbībām, varējām arī plānot tādas nodarbības, kādas vēl nav bijušas- filcēšana, pērļošana, konfekšu pušķu izgatavošana. 

Sākām 15 nodarbību ciklu ar t-kreklu pārstrādes nodarbību. Lūk, kādas krāšņas lietas mums sanāca- 









Paldies Salaspils sociālajam centram par sadarbību un Otrai elpai par iespēju iegūt stipendiju! 



Komentāri

Anonīms teica…
Ļoti jaukas un derīgas un stilīgas lietas jums sanākušas, apsveicu Salaspiliešus ar tādu gudru, radošu un visādi citādi jauku nodarbību vadītāju.
Irēna teica…
nu ļoti jauki rezultāti! malači, labi pastrādājāt!Daži varianti pavisam jauni:)
Sandra Spu teica…
Super, ka izdevās!
Madara teica…
apsveicu, malacis :)