Džeimija ātrā šokolādes kūka valsts svētku vakariņās


Recepte no Džeimija Olivera grāmatas ''30 minūtes virtuvē''.

Sastāvdaļas-


No sastāvdaļām izmainīju to, ka šokolāde man nebija ar 70 % kakao, jo tāda kūka man liekas par rūgtu un stipru.

Arī pēc pekanriekstiem uz Stockmann nebraucu (nespēju iedomāties, kur tuvāk mājām  es tos varētu dabūt), aizstāju ar valriekstiem.

Mandarīna miziņas nerīvēju, mīklai nedaudz pieliku apelsīnu aromātu (ražotājs Dr.Oetker).

Gatavošana-


Gatavoju tā, kā norādīts receptē.


Viegli, ātri, garšīgi!



Komentāri

Anonīms teica…
ļļļoti sarežģīti! Bet laikam ļļļoti garšīgi un skaisti izskatās, es uzcepu parasto šarloti.
Aija Elliņa teica…
kas nu tur sarežģīts- virtuves kombainā sameti, samali, izcepi :)
Anonīms teica…
Šī ir garšīgākā manis gatavotā kūka vēl aizvien. Lieliska un vienkārša.