Pavasaris būs!

Attēls no interneta plašumiem

Vai esat jau  ievērojuši kādas pavasara vēsmas? Droši vien, ka nē, jo vispār jau nekas vēl neliecina par gadalaiku maiņu. 

Bet- ja no rīta agri kaut kur dodaties ar kājām, nevis ar mašīnu vai  sabiedrisko transportu, tad gan... Putni dzied! Patiešām, ticiet man! Gluži kā pavasarī! 

Ejam ar bērnu uz skolu un dzirdam- viens kokā vītero, tad apklust, pēc brīža otrs citā ielas pusē atsaucas... Skolas parkā dzied... 

Klausāmies! 

Komentāri

Madara teica…
ir ir jau pavasara vēsmas. musm te putni aptrakuši kā dzied. kaut februāris tik vēl sākumā. un sniegs ar tik pat kā nav, tik šodien tādā palaga plānumā sabira uz zemes. bet jūtu tas ilgi nestāvēs :)
Biene teica…
O, jā , mēs ar tieši šorīt pamanījām, ka dzied...
Anonīms teica…
jā, es jau nedēļu jūtu, ka pavasaris tuvojās, putniņi dzied kā apjukuši mūsu Salaspilī, viss notiek uz labu.
Inese teica…
nu vispār putni jau kādu mēnesi dzied kā aptrakuši - man kā suņa pavadonei divreiz dienā ir laiks ieklausīties un dzirdēt :)))
Bet par balodīšiem - tieši piektdien ar kolēģīti priecājāmies no biroja loga redzot, ka pilsētas centrā uz mājas jumta (skursteņa maliņas) divi balodīši dūdoja - nu viens gan aktīvi pucējās, otrs pārpūties apkārt dancoja - un abi bučājās un bučājās... Riktīgi feini, ka pavasaris galvā :)))
teica…
Ir, ir pavasaris jūtams - es ar jau sasmaržoju un sadzirdu :) Pirms nedēļas dzirdēju pirmo čivināšanu aiz loga- domāju, ka pārklausījos, bet čivina, čivina tiešām...:)
RitaGri teica…
Debesis, debesis liecina daždien par pavasari. Un es vienu rītu arī dzirdēju tādus treļļus, bet kaimiņiene teica, ka tas varētu būt bijis sīlis. Bet pārlidotājus - zīdastes un krustknābjus vēl neesmu šogad redzējusi. Viņi atpūtai un pusdienām izmanto tad mūsu ābeļdārzu.
Aija Elliņa teica…
... un vēl mūs vienu dienu apciemoja dzenis! Apmetās blakus putnu barotavai, divas reizes ''paklaudzināja''pa sienu un prom bija! :)
Antra teica…
Man pagāšpiektdien bija smieklīgi. Ārā dikti spīdēja saule, tad man dzīvoklī dikti silti. Logs vaļā. Tīru māju. Fonā pa TV iet romantikā vācu filma. Kaut ko tur rosos, dzirdu dzied putni. Un dzied visu laiku, vai filmas kadri ārā, vai mājā. Nodomāju, nu galīgi salkani! Nu kur vēl tālāk! Filmai fonā visu laiku putni dzied. Izrādās... man logs vaļā un zem loga kokā putni ka traki brēc :D Tad es sapratu... JĀ VIŅŠ NĀK!!! :)
Aija Elliņa teica…
ak, šie ''salkanie'' putni :), kā mēs bez viņiem pavasari sazīmētu? :))))