Elliņa, kļūsti nopietnāka!


Vienīgais, ko gadu gaitā esmu sapratusi, ka visvērtīgākais, ko var apgūt mūža laikā ir... tvert dzīvi vieglāk :). Man kā nopietnam mežāzim to ir grūti īstenot! Vislielākie skolotāji šajā jomā man ir dzīvnieki un bērni, kas manā dzīvē ir ienākuši. Bet, vakar es sapratu, ka jākļūst atkal nopietnākai! :) 

Nejauši kaut kur internetā ieraudzīju, ka var iesūtīt sava dzīvnieka foto kādā konkursā. Mani piesaistīja atslēgas vārds Pavasaris un iesūtīju šo te bildi ar Muri, kurā viņš mēģina notiesāt manu Lieldienu dekoru. :)

Vakarā saņēmu ļoti nopietnu e-pastu, kurš mani teju pārbaidīja... tajā bija tādi izteicieni kā: ''Foto attēli, kas neatbilst konkursa tematikai, netiks ieskaitīti uzvarētājos neatkarīgi no saņemto balsu skaita... Jūsu foto attēlā nav mājdzīvnieks, kurš atrodas dabā, ārpus telpām, un tas ir skaidri saredzams. Attiecīgi Jūs nevarēsiet saņemt balvu...Fotogrāfijas atbilstība tematikai ir stingri noteikta no sadarbības partneru puses kuri sagādāja konkursam balva''. 

Tā pārbijos, ka gāju interneta lapā skatīties, kādas tad tur ir tās balvas, jo īstenībā to pat nebiju ievērojusi... un Dalības noteikumus arī nebiju izlasījusi!!!
Ak tu mīļo stundiņ! Cik viss nopietni! Kādas tur balvas, nekad neesmu piedalījusies nevienā konkursā dēļ balvas! Nekad neesmu blogā publicējusi dzīvnieka bildes, lai parādītu, ka viņš skaistās vai gudrāks par citiem. Vienīgais, ko vienmēr esmu gribējusi uzsvērt, cik forša ir dzīve, ja ir mājdzīvnieks!

Tā nu mans Muris tika diskvalificēts un diskriminēts kā pilsētas kaķis, kas vispār ''ārpus telpām'' nemēdz būt... :)

Ja gribat nobalsojiet par dalībnieku Minkāns Pinkāns pie Lieldienu olu groza. Tas ir manu draugu kaķis un tas arī ir viens stāsta vērts notikums! Pamests, izglābts, laimīgs! :)

Dzīvojam viegli! :)



Komentāri

Anonīms teica…
ha ha ha, kāda neraža, tā ir kad neizlasa noteikumus, grūti būt sevišķi nopietnai, ja ir iemantots uzvārds - ELLIŅA, ha ha ha
Antra teica…
Esmu šokā! Bet Mūrim visa dzīve un ārs ir uz palodzes. Tā ir viņa lielā pasaule! Tik principiāli noteikumi. Un ja tās balvas būtu tūkstošus vērtas :D
Ai nu tiešām pasmaidam un aizmirstam!
Bet par Minkānu paldies! :) Viņš tagad tiešām ir viens LAIMĪGS kaķis!
Aija Elliņa teica…
Smuks un laimīgs :)
Sigita teica…
Bilde tik forša un man žēl, ka jūs diskriminē un diskvalificē! ...bet... arī es, Aija, reti izlasu noteikumus un palaižu garām info par balvām, īpaši Krievijas konkursiem, kuros noteikti balvu saņemšana pat nebūtu tik vienkārša. Kas man ir galvenais? Konkursa termiņš, materiāls, tēma un pati piedalīšanās:)
Daina teica…
Tik smuks mincis, muļķīgi noteikumi! Bilde smuka un nav ko kreņķēties. Ja tā padomāju, es taču arī reti , kad lasu tos noteikumus, var būt tāpēc arī reti ko vinnēju :) būs jābūt uzmanīgākai!