Ilzei no http://zizehandmade.blogspot.com/ :) :)

Sveika, Ilze!

Liels paldies Tev par padomiem, kā  nokļūt Kalnciema kvartāla tirdziņā (kontakti, praktiskās lietas utt.) un būt vienai no tirgotājiem! Vienmēr ir labi saņemt reālu informāciju no kāda, kam ir pieredze un kas labprāt dalās ar to. 

Mēs bijām trīs tirgotājas, trīs reciklētājas un domu biedrenes, kas gribēja iziet plašākā publikā un brīvā dabā ar saviem darbiem!


Irēna un Anita tirdziņa sākumā.

Sākums un vietas izvēle bija tieši tāda, kā Tu biji stāstījusi :):), bet mēs bijām bruņojušās ar pacietību un beigās arī varējām veiksmīgi iekārtoties savā tirgus vietiņā. 


Man ļoti patika atmosfēra tirgū, patika amatnieku un ēdinātāju  draudzīgā attieksme vienam pret otru un uzburtā Šekspīra laiku atmosfēra (jā, ''Iemīlējies Šekspīrs'' joprojām ir viena no manām mīļākajām filmām).





Un vēlreiz sajūsminos par iespējām, ko man pavērusi rokdarbošanās- kā gan vēl es satiktu tik daudz jauku cilvēku no dažādām pasaules malām un pat aprunātos ar Zvaigzni jeb šoreiz konkrēti ar pašu Mārtiņu Rītiņu! :) 

Es gribētu vēl tur būt!  

P.S. atvainojos par bilžu kvalitāti, jo lai iemūžinātu spilgtās emocijas, tika likti lietā visi rīki- telefoni un planšetdatori un beigās tikai pats fotoaparāts! 


Komentāri

Ilze teica…
Prieks, ka Jums visām patik. Un kas Jums par skaistiem tērpiem! Tā jau ir, būs Jums āķis lūpā un gribēsies vēl un vēl, jo tirdziņu atmosfēra arī aiz tirdzniecības galda ir feina. Tad jau tik ziņo, kad un kur būsiet sastopamas nākošo reizi.
Aija Elliņa teica…
Jā, paldies, Ilze, es jau ar tērpu izspruku sveikā visvieglāk, jo man draudzene aizdeva savu kora tērpu, bet Irēna ar Anitu bija riktīgi pacentušās! :)
Madara teica…
Cik kolosāls pasākums Jums tur bijis. Tik smaidīgas, tik starojošas, tik saulainas. :)Ceru, ka tirgošanās arī bija tik pat veiksmīga.
Anna teica…
Pasakaini skaisti!!! man milzīgs prieks par Tevi un Tavām burvīgajām sabiedrotajām.
Aija Elliņa teica…
Paldies, meitenes! :)
Inese teica…
patiess prieks par jums, meitenes :) Žēl, ka tas rajons nav pa ceļam, tā arī neesmu iebaudījusi to atmosfēru :)
Aija Elliņa teica…
Inese, visa vasara vēl priekšā! :)
Anonīms teica…
nu tas tiešām bija īpašs pasākums - superīgs laiks, superīga gaisotne, visi smaidīgi, priecīgi, daudz tautas un pircēju. Man ,kā Salaspils rutīnā iegrimušam cilvekam, bija īsti atklāsmes svētki un visa pasākuma rota - AIJA, savā skaistajā tērpā, kā karaliene.
Aija Elliņa teica…
Redzi, vajag izrauties no rutīnas! :D
Fantastiski! Aija, man prieks par Tevi, ka esi piedalījusies tirdziņā! Iedomajos, cik pozitīvu emociju! ...