Baltais runcis, melnais runcis, raibais runcis...


Nē, runa nebūs par kaķiem šoreiz, lai gan man patīk kaķi dažādās krāsās :). Vai zināt blogu ar nosaukumu www.baltaisruncis.lv? Es nezināju. Iepazinos ar to tikai pāris dienas atpakaļ! Bet tur bloga autors izdarījis milzīgu un neaptverami lielu darbu- apkopojis ap trim simtiem blogu. Latviešu valodā rakstošu blogu! Lūk, saraksts ir šeit!

Un tas vēl nav viss, tiek apkopoti arī blogu apskati pa noteiktiem periodiem, saukti ''Latvijas blogāres apskats''. Šodien ar lielu interesi iekritu šajos apskatos. 

Protams, ka manu interesi piesaistīja tas, kādi mana bloga ieraksti ir izcelti šajos apskatos. Nu lūk, ko uz ātru roku pamanīju, tie ir- tapiokas pudiņš, atvasaras keksiņi,  ābolu čatnijs, kuru autors pat ir apņēmies gatavot un mazkūciņas. Arī Mura jaunā māja, priekšauti no vīriešu krekliem. Un vēl- ceļojums uz Lietuvu (ar tūrfirmu) un ceļojums uz Lietuvu ar privāto auto un ģimenes locekļiem. 

Vai nav interesanti? Palasiet arī Jūs šos blogāru apskatus, iepazīsities ar ļoti daudziem blogiem, ko nezinājāt, uzzināsiet daudz jauna un saistoša. 

Un vēlreiz- apbrīnoju autora uzņēmību un spēju apstrādāt tik daudz informācijas! Paldies par to! 


Komentāri

Madara teica…
Zinu šo blogu. Pamanīju tieši ar blogāres apskatiem. Laikam manā statistikā uzpeldēja adrese. Lasu un sekoju jau kopš rudeni.
Anonīms teica…
paldies, ka padalījies! Ļoti interesanti. Manis gan tur nav, bet toties tur ir ļoti daudzi citi :D
Uldis teica…
Paldies par pozitīvo novērtējumu.

Agiistar- saraksts tiek papildināts katru nedēļu. Ja kāds tur nav, tad vienīgi tāpēc, ka neesmu to vēl pamanījis vai arī nav pieteicies ar komentāru manā blogā.
Anonīms teica…
apsveicu ar iekļūsanu labāko blogu sarakstā, tas tiešām ir pelnīti.
Sigita teica…
Hmm, it kā zināju un nezināju... Kaut kur laikam padzirdēju 2014. gada pirmo teikumu akcijas sakarā, bet neko vairāk. Pēc Tava ieraksta gan ieeju vai ik dienu, lasu gan blogāres apskatus, gan "eju cauri" blogu listei - tik daudz kā jauna!!! Nav tikai laika visu kārtīgi izlasīt, "piespraužu" grāmatzīmēs visu, ko gribas palasīt bez steigas. Paldies par informāciju, jo citādi visur vieni un tie paši blogi:)