Dārzeņu karijs
Smaržīgs, sildošs, samērā ass, tāds man sanāca šis karijs.
Vajadzēs-
1) apmēram vienu pusi no liela saldā kartupeļa,
2) apmēram tik par ķirbja,
3) sieru ar nosaukumu ''Baltais biezpiena siers'' (labs ar to, ka cepot nekūst, var pievienot dažādiem ēdieniem),
4) garšvielu maisījumu pēc izvēles- es lietoju ''Angļu kariju'', ko pērku veikalā Avokado.
Daru tā-
Sakarsēju uz pannas taukvielu (gī sviestu vai eļļu ... ). Beru tajā garšvielas. Daudzums atkarīgs no jūsu garšas kārpiņām un cik asu vai maigu gribat rezultātu. Nedaudz pakarsēju, tad pievienoju gabaliņos sagrieztu saldo kartupeli un ķirbi. Apmaisu, apcepu, tad samazinu liesmu un, apsegtu ar vāku, sautēju, kamēr dārzeņi gandrīz gatavi. Pievienoju gabaliņos sagrieztu sieru. Pieleju nedaudz saldā krējuma (citreiz- kokosriekstu pienu), visu kārtīgi apmaisu, ļauju pasautēties dažas minūtes un- silta maltīte gatava!
Māja smaržo!!!
Komentāri