Divi vienā


Kādreiz augstskolas laikos apmeklējot psiholoģiskās konsultēšanas kursus, dzirdēju, ka ja neesi kādu lietu lietojis gadu, tad to droši var mest ārā, jo tad to nelietosi nekad... bet es jau gadu ik pa laikam paskatos uz vienu vasaras blūzīti, kurai esmu paredzējusi ''otru dzīvi''. Nu beidzot pieķēros! 

Tātad, man ir trikotāžas krekliņš melnā krāsā un ļoti krāšņa vasaras blūze ar fliteru izšuvumiem un tādu pavisam noteikti ir žēl mest ārā...


Pārgriežu blūzes sānu vīles un kakla daļas detaļu. Piemēru pie krekliņa. Griežu no sānu vīlēm vēl kādus 3 cm nost. Lieku virsū uz melnā krekliņa. Saspraužu, piemēru, uzšuju blūzes priekšpusi un mugurpusi uz krekliņa un jauna lietiņa gatava! 



Taureņi, taureņi... laikam jau gribu vasaru! :)


Komentāri

Anda teica…
No tādas blūzes tiešām būtu žēl šķirties, toties tagad var nēsāt pavasari arī vēsā laikā :)
Sigita teica…
Es jau taureņiem tā mierīgi nespēju paiet garām, par blogos:D
Ne vienmēr ir tā, ka gadu nevilktas drēbes gabalu neuzvilks nekad vairs... Taču, lielos vilcienos, vairāk tam piekrītu, nekā nē:) Mani parasti fascinē, ka vienreiz kārtojot es kādu lietu pasaudzēju no atvadīšanās, bet nākamajā reizē viss notiek zibenīgi, bez sentimenta, ar to pašu mantu...
Aija Elliņa teica…
Sigita, visam jānotiek pareizajā brīdī, vai ne? :)
Jā, Anda, tieši tā- pavasaris vienmēr līdzi :)
Anonīms teica…
nu eleganti, droši var vilkt visur, man arī pilns skapis un ģērbkambaris ar kostīmiem un blūzēm, kas bija tik aktuāli, kad strādāju, bet neceļās roka izmest, vajag riktigi sašūmēties, ka vairs nekam nav vietas. Ja neiet vairs darbā, tad gaRDEROBE PALIEK MINIMĀLA.