Rokdarbu loma dažādos dzīves posmos... :D


Jau pāris gadus palīdzu saviem bērniem rakstīt skolai pētnieciskos darbus, projektus... Kopā ar viņiem uzzinu daudz ko jaunu... Pagājušajā gadā kopā ar Kristianu pētījām planētas Zeme izcelsmi, šogad- kompānijas Lego vēsturi un attīstību, ar Rihardu kopā nākas izzināt dinozauru noslēpumus :), jo šādu tēmu viņš ir izvēlējies savam pētījumam :)... 

Tad nu man šī rakstiņa virsraksts arī tāds- pētīt rosinošs sanāca. Laika maz, darbu un skriešanu daudz, bet vienalga gribas kaut kā radoši, gribas priekš sevis un savam priekam, vai ne? 

Prātoju- rokdarbi dažādos laikos man ir kalpojuši dažādiem mērķiem. Gan palīdzējuši uzturēt ātri nodilstošo bērnu drēbju fondus (un pie viena ietaupīt kādu latu), gan radīt ko tādu, kas nav nevienam citam. Baudīts daudz jauku brīžu radošajās nodarbībās, kas vienmēr likušas apgūt kaut ko jaunu. Cik daudz darbu ir radīts pārdošanai, to droši vien varētu tikai ņemot talkā izrakstītās pavadzīmes saskaitīt! Un cik labi, ja jāiet ciemos un  dāvanas nav... bet ir ideja! :) 

Tāds kā aplis noiets. Un laikam esmu atgriezusies punktā- rokdarbi priekam, radošai izpausmei... Šobrīd darinu tādu kā mēteli pavasarim. Bez oderes, ar vīlēm uz ārpusi, apšūtām ar krāsainu dziju un plānā vēl izšūta apkakle. Kā teica dzīvesbiedrs- hipijmētelis top. Lai! Gribas kaut ko padarīt, pameditēt caur roku darbu. :) 



Gala atskaite vēl sekos! 




Komentāri

Arta teica…
tik foršs mētelis - super!:)
RitaGri teica…
Dziļajā Rīgas ziemā jau domas par pavasari!
Lai top!
Hela teica…
Es tagad šuju ko līdzīgu - bez oderes, ar vīlēm un lielu apkakli, tikai man tas darinājums īsāks, tāpēc es to saucu par jaku!
Gaidīšu rezultātu!
Irēna teica…
noteikti būs ļoti interesants! malacīte! Kas par materiālu?
Anonīms teica…
nu izskatās, ka būs baigi forši, malacis, man tas iet pie sirds!
Aija Elliņa teica…
Paldies, mīļās, ļoti cenšos... citādi jau iemaņas sāk zust :) :).

Irēnīt, vilnas audums, tāds, kam neirst vīles...