Te patiešām ir darbs!

Attēls no Mārupes domes profila facebook vietnē

Nekad blogā neesmu pārpublicējusi darba sludinājumus, bet šodien es tā darīšu! Jo šis nebūs vienkārši darba sludinājums, bet sirsnīgs aicinājums nākt un darīt! :) 

Kopš 1.jūnija strādāju jaunā vietā. Vietā, kas top ļoti ātri un dinamiski. Mārupes novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē ''Mārzemīte''. Iestādē, kas vēl tikai veidojas. Šobrīd ļoti dauzi cilvēki Domē, būvlaukumā un citur cītīgi strādā, lai jau no 22.augusta 280 mazuļi varētu saukt ''Mārzemīti'' par savām otrajām mājām un lai viņu ģimenes mierīgu sirdi varētu iet savās dienas gaitās esot pārliecināti, ka viņu bērniem ir labi. 

''Mārzemīte'' aicina darbā pirmsskolas izglītības skolotājas, viņu palīgus, izglītības psihologu, apkopējas. Nāciet un veidosim šo vietu kopīgi! Sūtiet savus pieteikumus un CV uz e-pastu marzemite@marupe.lv. Noteikti gaidīsim topošo kolēģu pieteikumus arī pēc 22.jūnija! 

Vairāk informācijas ir šeit, te un protams, arī te.  


Komentāri

Alise teica…
Lai izdodas!
Es savā ğimenē uzņēmu pirms pusgada nelaimē nokļuvušo bērnu. Joprojām esam kopā...
Aija Elliņa teica…
Alise, Tu esi apbrīnojama sieviete! Lai arī jums viss izdodas kopā!
Anonīms teica…
Forši, kaut ko sākt jaunā vietā, ietekmēt un uzlabot, lai visiem būtu jauki un labi, gan mazulīšiem, gan darbiniekiem. LAI JUMS VISIEM KOPĀ BŪTU LABI UN SILTI UN MĪĻI. Un par Alises k-dzi - vispār vislabākie novelejumi.