Laipni lūgti ''Mārzemītē''

Izmantots attēls no www.marupe.lv raksta par jauno bērnu dārzu

Mēs, jau esošie jaunveidojamās pirmsskolas izglītības iestādes ''Mārzemīte'', Mārupē, darbinieki jau pavisam drīz Jums visiem ceram klātienē teikt šos vārdus- ''laipni lūgti!''. 

Vasara būs aizritējusi darbīgā gaisotnē, gan mums- tiekoties ar uzaicināto bērnu vecākiem, slēdzot līgumus ar viņiem, sarūpējot saimniecības lietas, nepieciešamo inventāru- sportam, mūzikai, grupiņām, katram darbiniekam un vēl un vēl... gan celtniekiem uz vietas Rožu ielā, būvniecības un labiekārtošanas  darbi nav rimušies ne darba dienās, ne brīvdienās. Katrs savā vietā darījis kādu darbu, lai mums visiem kopā, gan lielam, gan mazam,  jau no 22.augusta būtu labi, ērti un droši! 

Joprojām aicinām savā kolektīvā pirmsskolas izglītības skolotājas/us

Mīļās, labās, radošās, pirmsskolas skolotājas jeb kā agrāk teica- AUDZINĀTĀJAS, atsaucieties un veidosim savu iestādi kopā. Aicinām arī vēl studējošas personas! Jaunie darbinieki-mammas/tēti, ņemiet vērā, ka ja jums ir bērns pirmsskolas vecumā, tad viņam ir iespēja kļūt par ''Mārzemītes'' audzēkni! 

                            Izmantots attēls no www.marupe.lv raksta par jauno bērnu dārzu

Pilnu sludinājuma tekstu, lūdzu meklējiet šeit un  te!

Savus pieteikumus un CV lūdzu sūtiet uz e-pastu marzemite@marupe.lv (arī jautājumus un ja ir radušās kādas neskaidrības).Varat rakstīt arī uz manu e-pastu aija.ellina@inbox.lv vai zvanīt uz iestādes tālr. 26343301.

Lai mums visiem izdodas! 

Komentāri