Ar smaidu par melno krāsu


Šodien domāju, vai tiešām pienācis laiks padoties melnās krāsas priekšā!? Padoties un atzīt- jā, cilvēkiem vislabāk patīk melnās krāsas cimdi! Un kur tad paliek manas pūles gaumīgi savienot spilgtas krāsas, radīt prieku un krāsaināku dzīvi arī pelēkajā rudenī un ziemā :))). Ir bijis tā, ka noklāju kādam priekšā dažādu krāsu cimdus un saku- gribu tev kādus uzdāvināt, lūdzu izvēlies! Pārsvarā izvēlas melnus!

Dažreiz, kad sēžu un skaļi domāju, kādus cimdu šūt, vīrs saka- šuj melnos, nekļūdīsies! Es turos pretī- nu kāpēc atkal melnos? Vīrs saka- kā tu domā, kāpēc Armani taisa pārsvarā melnas kolekcijas... Mīļo stundiņ, kā lai es to zinu! :)))))))

Tad nu šuju atkal melnos cimdus! Cerēšu, ka cilvēkiem tie patiks, jo viņi ilgojās pēc Armani, nevis tādēļ, ka tā praktiskāk- ilgāk nepaliks netīri, ilgāk varēs valkāt, pie visa piestāv!

Jā, dažreiz pati brīnos par savu naivumu! :))))

Komentāri

Inese teica…
manam vīrietim viens no mīļākajiem ir Forda teiciens: "Varu piedāvāt jebkuras krāsas mašīnu, bet tikai melnas" (nu tas tajos laikos, kad pats Fords dzīvoja un kad bija tikai melnas mašīnas)
Tā arī Tev sanācis, piedāvā visas krāsas, bet šuj tikai melnus cimdiņus :D
Neesi mēģinājusi fočēt bez zibspuldzes dienas apgaismojumā, kaut kā izskatās, ka tie melnie toņi pa daudz tiek sagaismoti un kļūst dikti pelēkatšķirīgi...
Anonīms teica…
protams ideāli,kad plauktiņā stāv visu krāsu cimdiņi, betja cimdiņu ir maz, tad labāk melnus - praktiskāk ua arī elegantāk
Aija Elliņa teica…
:) :) tā sanāk! :)

Ai, ar to melno bildēšanu esmu eksperimentu vidū... šiem dažiem vēl faktūra ir tāda kā buklēta, tas sarežģī visu vēl vairāk! :)

Paldies, Inese, par padomu, pamēģināšu!
Irēna teica…
tomēr, tomēr, esam ļoti praktiska tauta... reizēm tas stipri apnīk..
Aija Elliņa teica…
Esam esam praktiski, fakts! :)
Anonīms teica…
skaisti cimdi :)

interesanta jaunā ideja (vai arī tādu iepriekš nebiju ievērojusi) ar bantīti - tie mani favorīti no šīs četrotnes :) šie arī kādā jaukā bodītē iegādājami? :)

man arī patīk krāsaini cimdi un labprāt gribētu katrus pie savas šalles, cepures.. :) bet nevaru beigt domāt arī par praktisko pusi - un melni tiešām ir visuniversālākie. man sanāk braukt ar sabiedrisko transportu - jebkura gaisāka krāsa būtu netīra pēc pāris braucieniem.
Anna
Aija Elliņa teica…
Jā, Anna, ar bantīti vēl šogad nebiju taisījusi, pagājušajā gadā gan tādi bija...

Nē, šie tepat Salaspils dāmas iepriecinās :) :)

Cenšos šūt tā, lai būtu arī praktiski, lai rotājumi pēc pirmās mazgāšanas nenokristu! :) Un ja nu vien kāds tos neieliks veļas mašīnā uz ilgāko režīmu, tad viss būs ok! :)
Antra teica…
VNK Burvelīgi! ;) Cimdi varbūt melni, bet kas liedz uzvilkt fuksijas krāsas cepuri, kāda šobrīd ir man! ;) Šeila šon man aš izteica komplimnetu - kāda tev smieklīga cepure! :D
Aija Elliņa teica…
:) tas nu gan bija kompliments! :) :) :)
Anna teica…
Es jau ar' gribētu atrast skaistus, silti-piesātināti oranžus cimdiņus pie savas mīļākās šalles, bet nu nesanāk to toni piemeklēt...tad jau atkal praktiskums ņem virsroku-atkal melni būs jāvalkā...Patiesībā gribu, Tev, Aija, atzīties-vēlos divām dāvaniņām Tavu izšūto cimdu ideju aizņmeties...sarkstu un lūdzu atļauju!
Aija Elliņa teica…
Anna, laipni lūgta, aizņemies droši! :)

Klau, paskaties, manas lapas labajā stūrī ir cimdu un somu galerija un tur ir redzami vieni oranži cimdi, ja Tev tāds tonis der, varu vienus neizšūtus plikus cimdiņus Tev iedot! Ja ir interese, uzraksti man uz aija.ellina@inbox.lv, sarunāsim, jo izskatās, ka es tiešām esmu iekritusi totāli melno cimdu ''caurumā'' šogad! :)
zeen teica…
tu viņus šuj?? vai arī es nemāku lasīt? :P
kā tu to dari?? :)
Aija Elliņa teica…
Zeen, es tos izšuju. Ņemu gatavu cimdiņu un izšuju un izdaiļoju, tādēļ arī ir minēts, ka šuju :D