Kā baltais briedis tika apsveikuma kartītē :)

Gribēju uzdāvināt briedi Ziemassvētkos. Bet kā tu tādu vienu briedi dāvināsi? Tūtā likt, vai? Ko tas dāvanas saņēmējs padomās?

Tātad vajag to briedi kaut kā noformēt! Ne velti tikko bijām ar bērnu kartiņu-grāmatiņu-blociņu taisīšanas kursos. Idejas saradās, ka nu tikai! Izdomāju, ka likšu to briedi iekšā kartiņā...

Bet briedis- persona tāda poētiska. Vajag viņu arī kaut kā literāri ''apstrādāt''. Atcerējos, ka pasakas par briedi ir dzirdētas, bet vai nu es kādu atceros no sākuma līdz beigām... Tad vērsos interneta plašumos un atradu mājas lapu http://www.pasakas.net/.

Un kapēc gan rakstīt saņēmējam- cik tu man dārgs un tava draudzība svarīga, visi tie vārdi skaļi pateikti (uzrakstīti) uzreiz tādi banāli paliek, var taču visu to arī rakstnieka vārdiem...

Tad nu izdrukāju ļoti skaistu pasaku par briedi. Kapēc vienmēr dzejolis jāraksta, būs vismaz kāda ''inovācija''! Liku lietā kursos samācītās lietas, pagatavoju kartiņu, pievienoju pasaku un beigās arī briedi, kurš aizsāka visu šo ņemšanos!

Nu mans briedis ir aizceļojis, pašai prieks un lūk, kā tas tapa-



Paldies, Irēna, par iedvesmošanu! :))))

Komentāri

Inese teica…
fantastiska doma - tiešām, kādēļ aprobežoties ar pantiņu vai banālo "Priec.Z-sv un LJG"???
A pasaciņa interesanta?
Aija Elliņa teica…
Paldies, Inese! Jā, interesanta, man patika! :) :) Lika padomāt...
Irēna teica…
Jā, Aija, mani Tava ideja un dāvana ļoti patīkami pārsteidza.. es jau gribēju blogā ierakstīt ziņu-"cik labi ir citiem kaut ko iemācīt..." un parādīt Tavu dāvaniņu...labi, ka pasteidzies.. PALDIES!!
Aija Elliņa teica…
Paldies, Irēna, vari savu versiju ielikt! :DDD

Ir tiešām labi, ka vari citiem ko iemācīt! :)
Antra teica…
Eh! Laimīgais saņēmējs! Super ideja! :)
Anonīms teica…
Gribu Ziemassvētkos pasaku ar balto briedīti.......
Aija Elliņa teica…
Āaaaa, nu tad Tev jāraksta Salatētim vēstuli! ;)