Kad mēs dekorēsim māju!?

Šis ir pats biežāk dzirdamais jautājums manā mājā pēdējās dienās. Lielākais bērns man to uzdot 3 reizes dienā. Visiem jau sen esot izdekorētas mājas, tika mums nav! :) Pēdējais piliens viņa pacietībā bija vakars, kad nosēdināju mašīnai akumulatoru un dabūjām nākt no bērnu dārza ar kājām- mūsu ceļš ved tieši caur jauno privātmāju rajonu un tur katrs saimnieks ir parūpējies, lai viņa māja būtu krāšņāk dekorēta, nekā kaimiņam...

Nu tad šodien nolēmu ķerties pie lietas. Bērni arī bija ļoti radoši un atbalstīja manus centienus, darbojoties savā nodabā. Tā rezultātā tapa burvīgas autotrases, ko puiši uzzīmēja uz lielas papīra lapas.

Tad nu manu radošo centienu rezultātā tapa arī pa pāris eņģeļiem-

Manuprāt, īpaši amizanti tie izskatās zēnu istabā salikumā ar visiem Seržantiem, Dokiem, Čikiem un tamlīdzīgiem personāžiem no multfilmas Vāģi.

Nu un man lielākais sasniegums mājas dekorēšanā šovakar bija ļoti novēlots Adventa vainaga veidošanas mēģinājums. Tas kalpo kā labs pierādījums tam, ka vainagu var uztaisīt tikai no tā, kas ir atrodams mājās, jo nekādas izejvielas nepirku un nemeklēju, kas bija, to izmantoju.

Ozolzīles, kastaņi, vate, papīra bantītes un gliteru un rotājumu krājumi no manām manikīres gaitām- viss noder. Talkā ņemu karsto līmi un līmes pistoli un viss notiek!

Jauki tā darboties!

Komentāri

Anonīms teica…
a kur tad aitiņas, puisīši tagad apmierināti, eņģelīšiem jāgana aitiņas, malacīši
Aija Elliņa teica…
Aitiņas vidus istabā :) :) Viņiem pašiem savi eņģeļi, vāģi un māksliniecisks haoss istabā :)
Inese teica…
tas adventa vainags gan tāds bīstami uzliesmojošs padevies :)
Šorīt atcerējos, ka neesmu safočējusi savus divus gadus vecos enģelīšus un nu tā paša veidojuma enģeļus ieraugu te, pie tevis :)
Aija Elliņa teica…
Inese, mēs vispār, jāsaka, daudz ar sveču dedzināšanu pagaidām neaizraujamies, jo bērni ir tik kustīgi un dzīvojamā platība ir tik maza, ka labāk ne... :) :) Tā, ka vainags vairāk ir tāds simbolisks, nekā praktisks! :) :) :)
Jā, enģeļu ideju pasmēlos 2008 gada Ievas Mājā, tā, ka viss sakrīt! :) :)
Inese teica…
man no tā paša žurnāla :)))

P.S. Nu ja sveces nededziniet, tad par jūsu mājas ugunsdrošību prāts mierīgs :D
Man jau ar ik pa brīdim ir mirkļa vājums, ka varbūt tomēr vajag to vainagu, bet tad paskatos uz saviem bērniem (pat uz lielo vēl nevaru paļauties, ka kaut ko nesagāzīs), plus vēl kaķi... tā nu iztieku bez (un galvassāpju mazāk) :)
Aija Elliņa teica…
Piekrītu par visiem 100 % :) :)
Antra teica…
Eh! Cik labi, kad mājās visi jau tādi lēnīgi cienīgi un varam novērot sveces degšanu visu vakaru! :D Tikai... sveces gaismas stipri nomierināta nepamanīju, ka mans adventes vainags acu priekšā sāka degt :D Tik smuki zariņš smaržoja :D Labi, ka mani puiši ar kaujas saucieniem izglāba mani un māju :D
Aija Elliņa teica…
:) :) re,re, pat uz lēnīgi cienīgajiem nevar paļauties! :DDD