Katrai cepurītei savus cimdiņus... vai otrādi :)


Nu ko, svinīgais brīdis- Ziemassvētku vakars tuvojas. Ceru, ka lielais pirmssvētku drudzis arī pamazām rimstas.

Atrādu jums vēl pēdējo tapušo dāvaniņu manai krustmātei. Cimdiņi tika izadīti jau agrāk rudenī, bet tā kā bija tādi kā bez saimnieka, tad pieadīju klāt beretīti un sanāca komplektiņš...

Un tad es padomāju tā- kapēc man, rokdarbniecei ir daudz atsevišķas cepures un daži atsevišķi cimdu pāri, bet nav neviena skaista komplektiņa ar ko rotāties ziemā? Nu, piemāram, nesen gāju uz viena rokdarbu veikala ofisiņu un nāca pretī meitene- es biju pārliecināta, ka viņa darina kādas rotas, ko tieši šobrīd ir atnesusi uz veikaliņu! Viņai bija auskariņi, žabo un pat pie skaistajām kurpītēm bija pielikta auduma rota, kura noteikti bija pašgatavota! Paskatoties uz mani, noteikti nerodas sajūta, ka pieprotu darināt kādus rokdarbus! :))))))

Tad nu tapa mana pirmā nākamā gada apņemšanās- katrai cepurītei savus cimdiņus! Un sākt nēsāt to, ko esmu darinājusi! :))) Un beigt īstenot dzīvē principu- kurpnieks bez kurpēm! :)))))

Vai Jums, bloga lasītājas- rokdarbnieces, tas izdodas? Vai arī pārsvarā darinat lietas citiem?

Komentāri

Irēna teica…
nu, kurpnieki jau pārsvarā visi bez kurpēm!!
un varbūt katriem cimdiņiem vēl arī šallīti?:)
Aija Elliņa teica…
Jā jā, es noteikti arī par šallīti! :) :) :)
Anonīms teica…
Man ar no sērijas kurpnieks bez kurpēm - entās šalles esmu saadījusi, bet pašai tikai viena un ar ne tā labākā.. :D un tieši tas pats attiecināms uz daudzām citām lietām, tāpēc labprāt pievienotos Tavi apņemšanai :) Daļēji jau arī aizsāku - plānoto Zsv dāvanu sarakstu mazliet apīsināju un izbrīvēju laiku uzšūt sev Zsv kleitu :)

Lai jauki, izdevušies un galvenais mīlestības pilni Ziemassvētki :)

Anna
Aija Elliņa teica…
Paldies, Anna! Tev arī- lai visas apņemšanās piepildās un ir mierīgi, priecīgi un skaisti Ziemassvētki! :)
Anonīms teica…
tā arī būs, katrai šallītei cimdiņi un cepurīte, novēlu to Jaunajā gadā visām jaukajām meitenēm un māmiņām, no visas sirds
Inese teica…
:) man ar kaut kā viss atdāvinās. Arī tad, kad kaut ko gatavoju sev, nesanāk laika vai nu iesākt, vai pabeigt un tā arī netieku pie saviem darinājumiem
Pa retam gan kad vajadzība spiež, kaut kas top arī sev... Bet varētu vairāk (t.i., ne tikai pēc vajadzības, bet pēc vēlēšanās), tā ka arī ierakstu apņemšanos sarakstā :)
Aija Elliņa teica…
Sarunāts, Inese!

Nākamgad vajadzēs blogos mums ieviest sadaļu- ko es uztaisīju sev vai ko man vajadzēja/gribējās sev un es to uztaisīju! :) :)
Diāna teica…
Ai, kādu tēmu aizsāki... Man precīzi tas pats. Kad mana ome šogad man uzadīja džemperi, es gandrīz apraudājos - visus mājiniekus esmu apadījusi, bet pašai nebija neviena paša siltā džempera. Nav arī nevienas cepures, ja kaut kur jāskrien pa ziemu ārā bez mašīnas, ņemu vīra cepuri, nu vai nav vājprāts. Pievienojos tavam nodomam!
Aija Elliņa teica…
Ai, cik forši, man patīk trāpīt naglai uz galvas jeb tēmā, kas arī citiem ir saistoša! :)

Cik mīļi, Diāna, ka ome Tev uzada džemperi!

Nu, meitenes, rīt vēl visus apdāvinam un tad sākam strādāt pie savas garderobes un aksesuāru atjaunošanas :)))))))
Anna teica…
Man ar', man ar' nav ne cepures, ne šalles, ne cimdu...rotu komplekti arī tikai divi...Meitenes, saņemamies!
Anonīms teica…
Varētu ielikt cepures raksta tehnisko zīmējumu?
Aija Elliņa teica…
Tehniskā raksta praktiski nav, adīju ''no galvas'', atsūtiet lūdzu uz e-pastu aija.ellina@inbox.lv savu e-pasta adresi, atsūtīšu vismaz pīnītes rakstiņu, starp pīnītēm kreiliski valdziņi un - uz priekšu! :)