Bērnu radošās idejas


Kādreiz bērni ir garlaikoti, dažreiz prasa multenes, citreiz grib tikai ārā. Zīmēt patīk teju vienmēr. Lego u.c. mūsdienu bērnu mantu zinātnes sasniegumi- viss tas ir ik pa laikam topā. Bet dažreiz izdomā ko tādu, kas pārsteidz. Šoreiz viens no kārtējiem Kristiana projektiem. 

Darbojas, darbojas un tad tik pasauc- nāc skatīties, ko mēs sataisījām no savām drēbēm... O, kas tas tāds?  Cilvēks. Re, kur viņam drēbes, re kur dzīvnieciņš  uz sarkanā t-krekla (pulksteņrādītāja virzienā), augšā zilas debesis (sega) uz tās saule ar baltu mākonīti (Kristiana pidžamas daļas), tad zili mākonīši (Riharda pidžama), tad koks (lapotne no zaļo toņu t-krekliem), stumbrs no t-krekla un vilnas zeķēm :)))). Galva no gultas pārsega, uzacis no zeķēm un mute no Kristiana... apakšbiksēm :))))))). 

Tāds mums joka pēc... cilvēks! :) 



Komentāri

Madara teica…
jā bērni pārsteidz ar izdomām :D
Anonīms teica…
nu vajag ar kaut ko tādu izdomāt, ar Ričas palīdzību? Galvenais, ka visu laiku gribās darboties, nevis bakstīties pa stūriem un prasīt mammai, ko man darīt!
Irēna teica…
fantastiski! bērnu izdomai tiešām nav robežu, galvenais, lai mēs, pieaugušie, to neapslāpējam... bet jūsu mājā tas nedraud...
malači zēni!