Lenta


Nopirku svārkus. Nepatika garums- nedaudz par īsu. Atcerējos mežģīni. Šo konkrēto. 


Kā es varēju to atcerēties? Šādu mežģīni ar lielu sajūsmu pagājušajā vasarā nopirka viena somu meitene, rokdarbniece (mana krāsa, tā ir tieši mana krāsa- viņa teica!). Nopirka fabrikas ''Lenta'' veikaliņā. 


Un man šobrīd ir tā priekšrocība dzīvot bīstami tuvu "Lentas'' veikaliņam. Kādēļ bīstami? Tādēļ, ka tur šādas mežģīnes ir- veselas divas sienas, dažādās krāsās, dažādās cenās, dažādos platumos.  Gribas visu nopirkt! :)

Bet ja sadomāsiet braukt ar sabiedrisko transportu no Centrālās stacijas  uz ''Lentu'' ar 27. trolejbusu, piedzīvosiet patiešām jautrus brīžus. Šis trolejbuss atbrauc uz pieturu bez vadiem (tātad izskatās gluži kā autobuss). Tad vienu brīdi viņš brauc pa tramvaja sliedēm. Un beigu beigās viņš pieliek vadus un Jelgavas ielu jūs jau sasniegsiet patiešām trolejbusam līdzīgā transporta līdzeklī. :))))))

Nu ja, bet svārki tapa garāki un uzreiz kļuva par manu mīļāko šī brīža apģērba gabalu. 



''Lentai'' ir arī interneta  mājas lapa, bet nav interneta veikaliņš (kas ļoti skumdināja mūsu Somijas draudzenes) :). 



Komentāri

Anonīms teica…
ak, cik lieliski, man jau rādās visādas idejas, kā varētu kādam apģērbam mugurpusē izgriezt kaut kādu caurumu un ielikt iekšā mežģīnes, tas būtu tik skaisti un atvēsinoši un seksīgi
Anonīms teica…
paldies tev par idejām, ko tik visu tu nezini!
Aija Elliņa teica…
:))))) ņem par labu! :)
Inese teica…
Dievinu mežģīnes!!
Ļoti sievišķīgi :))
Anonīms teica…
27. trolejbuss agrāk bija 8, kursēja arī citādāk: gan no Brīvības pieminekļa cauri Vecrīgai (mūsdienām neaptverami), gan no Strēlniekiem, un tūlīt būs 3 gadi, kad no centra. Tikai centrā, kā baumoja, tantukiem bija problēmas ar transporta atšķiršanu, tāpēc jau pēc mēneša trolejbusu pārkrustīja par 27. Braucu pie draudzenes, viņa jau man stāstīja par bezvadiem (vai tad es esot 13. janvāra ielā vadus redzējusi!!! tiesa, nebiju ne skatījusies, ne piedomājusi), tā interesanti. Kas nav braukuši, var izbraukt ar bērniem tāpat vien, galā nonāksiet pie Vienības gatves lielās Maximas. Pie trolejbusa pieturas ir mūrējums, kas liecinot (pārbaudījusi to neesmu)par agrāko pilsētas robežu.
Aija Elliņa teica…
Redz, cik interesanti! Jā, es pirmo reizi, kad braucu un redzēju tās vadu- bezvadu padarīšanās arī ļoti brīnījos :)

Bet es arī brīnījos, kā var būt, ka tramvajs nr. 10 dažās vietās gan turp, gan atpakaļ iet pa vienām sliedēm :))))))) Aizbraucu vienreiz uz CSDD un zvanu vīram, prasu- kur sliedes atpakaļceļam??? Viņš saka- tās pašas, es domāju, viņš mani āzē :)))))
Es vienreiz troleibusu pieturu meklēju pēc vadiem- lõģiski:))).. un bij liels mans pārsteigums, ka to pie strēlniekiem nav.. un Kur tad tas troleibuss iet?:) sajutos kā 10000% blondīne:) , kura nevar atrast troleibusu - es biju šokā:) kaut protams visu atradu :) bet tomēr..
Bet par Lentu varu paČukstēt, ka iekšā teritõrijā ir iespēja arī izmantot - Lentas Bāzi, ja pērk ko vairāk par pāris metriem..
Aija Elliņa teica…
Paldies, Kristīne, to nezināju! :)
Anonīms teica…
nu redz cik daudz interesantas informācijas, paldies visām meitenītēm!