Laipni lūgti ''Radošajā pārveidē''


Šajā rudenī esmu ievērojusi blogos daudzas ziņas, kuru galvenā doma- ir pārmaiņas! Patīkami, ka neviena ziņa nevēsta, ka kāds blogs ir pārtraucis darbību, nē, top jauni, un viss notiek!  Šodien ievēroju, ka jaunajam blogam ''Radošā pārveide * Creative Make-over'' ir pirmais sekotājs, kas nav biedrības ''Radošā pārveide'' biedrs (Inesīt, paldies par Tavu interesi!). Tad nu nolēmu te uzrakstīt pāris vārdu šajā sakarā. :) 

Vasarā, 6 domubiedru grupa, dibinājām biedrību ''Radošā pārveide''. Gribējām vēl vairāk runāt par otrreizējo pārstrādi, dalīties ar savām idejām, piedāvāt radošās nodarbības un meklēt jaunus sadarbības partnerus. Pamazām tapa arī biedrības blogs. Pavisam mierīgi un klusi pa kādai bloga bildei parādās arī Irēnas un Sandras blogos. 

Nav ko ilgāk gaidīt un teikšu īsi- laipni lūgti biedrības ''Radošā pārveide'' blogā. Trīs lielajās sadaļās- Kontakti, Par mums, Publikācijas varat atrast virsrakstos minēto informāciju. Blogs tiek papildināts ar jauniem rakstiņiem un jaunām tēmām. Jau ir lasāmas cimdu un zeķu zvēru šūšanas pamācības, pāris papīra darbu piemēri. Pavisam nesen ievietota Sandras Spudiņas interesantā, jeb kā viņa pati saka kišmiš tehnikā veidota josta- 


Pavisam svaiga un karsta ir arī manis šūtā soma no filcēta džempera- 


Laipni lūgti blogā ''Radošā pārveide * Creative Make-over''. Kļūstiet par sekotāju, centīsimies nepievilt.

Diāna, paldies par izsmeļošo konsultāciju nosaukuma tapšanā :).



Komentāri

Inese teica…
Jūs jau kā partizāni klusi, klusiņām tur rosaties - bet redz, ka tik un tā uzgāju jūsu blogu :)))
Lai jums veicas un izdodas lielie plāni!!!
Aija Elliņa teica…
Paldies, Inese! :) Zini kā ir, taisi taisi, tad domā, nē, vēl nevar citiem rādīt, vēl to jāieraksta un to... bet galu galā taču neraksti pats sev :)))