Taisām gaismu paši!


Nav sliktu laikapstākļu... ir tikai nepieklājīgi autobraucēji :), bet ne par to būs stāsts. Gaismas gan rudenī gribētos nedaudz vairāk. Meklējam gaismu! 


Ņemam stikla burkas un darbojamies. Man jau vislabāk patīk trīslitrīgās, jo tad nav nepārtraukti jādreb par bērnu un kaķa ūsu drošību. Bet varat ņemt arī vismazākās.


Darbam izmantojam PVA līmi, karsto līmi, caurspīdīgo nagu laku, gliterus, manikīra dizaina instrumentu, kas saucās dots, ja gribam salīmēt ļoti sīkas detaļas, kā uz šī trīslitrīgās burkas. Līmējam virsū visu, kas ienāk prātā un priecē sirdi :).




Brīnišķīgie kastanīši! Vai nu mani maršruti tagad ved pa vietām, kur daudz kastaņkoku, vai arī šogad ir varena kastaņu raža. Grūti paiet tiem garām. Ar bērniem katru reizi salasam pilnas kabatas :). 




Lai jums gaiši! 



Komentāri

Aija teica…
Šogad tiešām ir varena kastaņu raža. Pagājšgad bija jāpriecājas par katru brūno bumbulīti, savukārt šogad ievācam divreiz dienā - no rīta pa ceļam uz un pēcpusdienā no bērnu dārza. Paldies par vēl vienu ideju to praktiskai pielietošanai!
Unknown teica…
Skaisti svečturīši!
Inese teica…
Man skatoties vien, jau palika silti :))
Tik skaisti! It īpaši tā trīslitrīgā, ar lapām! :) Nesen uzgāju šo http://harmonicmama.com/2011/09/autumn-leaf-lantern/ . Ideja līdzīga, tikai tur vēl salvetes pāri lapām pielīmētas. Nez vai no sveces siltuma tas viss nelīmējas nost?
Irēna teica…
ļoti jauki! Man pēdējās divas vislabāk patīk..
Aija Elliņa teica…
Paldies, manas mīļās! Anastasija, vismaz manām burciņām no sveču siltuma nenotiek nekas slikts. Pagājušajā gadā biju jau līdzīgas sataisījusi un visu cauru ziemu dedzināju. Kamēr kaķis (tolaik vēl kaķēns) nesāka skrāpēt nost dekorācijas ar nadziņiem :D