Staro Rīga arī šogad!


Vakar vakarā devāmies pavērot starojošo Rīgu. Bija labi! Domāju, ka šis ir viens no tiem pasākumiem, kas noteikti jāapmeklē. Novembrī mums tāpat ir pārmēru maz gaismas. 

Mazliet gan likās, ka pagājušā gada ūdens-gaismas-R.Tigula mūzikas objektu nevarēja pārspēt neviens no šogad redzētajiem. Varbūt tādēļ arī es nenoķēru ļoti pacilājošas sajūtas, bet, protams, kā jau teicu- ir vērts apskatīt!

Lattelekom. Tilts, kas savieno. Rīgas kanāls.


Sveiciens saulei. Latvijas Nacionālās operas fasāde.


Gondola. Mākslas muzejs ''Rīgas birža''.


Dzīles. Rīgas kanāls pie Bastejkalna.


Un te kāda kafejnīca ņēmusi un izveidojusi pati savu Staro Rīga :) 


Staro! 



Komentāri

Anonīms teica…
Paldies par ieskatu, malači, puisīšiem atkal prieks, redz ko nozīmē dzīvot Rīgā un Daugavas tuvumā.
Sigita teica…
Jā, šodien pēdējais vakars... Ieplānots apmeklēt, bet viss atkarīgs no bērna akcepta, jo viņš aizvien iestrēdzis atveseļošanās fāzē:(
Aija Elliņa teica…
Lai izdodas, Sigita!
L. teica…
Mēs vakar arī apmeklējām "Staro Rīga". Kopš pagājušā gada šis man ir viens no gaidītākajiem pasākumiem. Lai arī laika trūkuma dēļ izdevās apskatīt tikai nelielu daļu no gaismas objektiem, tik un tā pozitīvu emociju un prieka pilna sirds šodien. :) Bet par muzikālajām gaismas strūklakām pagājušajā gadā piekrītu - tas bija kaut kas tik apburošs, ka šogad tas pavisam noteikti pietrūka.
andrasballe teica…
Mēs ar vakar bijām uz Staro Rīga. Piekritīšu, ka šogad varbūt kaut kā mazāk, vienkāršāk, bet vienalga skaisti. Man ļoti patika Nissan Norde auto mašīnu priekšnesums, kas bija Skanstes ielā un emogrāfs (vai kā nu tur sauca to ierīci)-nu tas, kur varēja sirdpukstus redzēt kā krāsas un mūzika. Un beidzamo gan bija visai ilga rindā stāvēšana, bet forši :)