Grāmata -> rokas lelle -> cita grāmata


Gana atpūties no saspringtās un iespaidiem pilnās skolas dzīves, Kristians vakar grāmatu plauktā sameklēja grāmatu ''Rokas lelles stāsta Āfrikas bērnu stāstus'' un taisīja sev un brālim divas lelles- ķirzaku un kaķi. Šī grāmata un tapušās lelles ir apliecinājums tam, ka pirmo klašu skolnieki mierīgi var tikt galā ar šādu darbiņu. Es piešuvu tikai kaķim ausis, pārējais bija Kristiana paša ziņā. Ja kādam ir interese, tad šo jauko grāmatiņu var lejuplādēt šajā interneta vietnē. Meklējiet sadaļas Āfrikas roku lelles un Projekta materiāli. 


Rezultātā- pats laimīgs un brālis arī pie viena. 

Bet tad Kristians izdomāja, ka viņš ir uztaisījis Kaķu Martiņu!  


Kas ir Kaķu Martiņa?  Viņa ir brīnišķīgās grāmatas ''Ņau un Murr'' galvenā varone. 


Kāpēc mums tā patīk Kaķu Martiņa? Pirmkārt, viņa ir mūsu Mura tuva radiniece... vai tad to neredz, kad aplūko Martiņu? :) Melna, ar balti melnu purniņu un baltiem zābaciņiem kājās! :) Otrkārt, jebkurš, kuram kaķis mājās, atpazīs šo mīļo palaidņu izdarības šīs grāmatas lappusēs. Un treškārt, mums patīk smukās bildes! Re-




Vai, nebīstieties, Martiņa nekrīt pa logu ārā, tas tikai slikts sapnis :). 

Grāmatu atradām Torņakalna bibliotēkā. Izlasījām, bet neatdevām, pagarinājām atdošanas termiņu, jo... lasīsim vēlreiz! :)))))



Komentāri

RitaGri teica…
Ļoti skaista grāmata! Ilustrācijas tik smalki izzīmētas.
Kādreiz lasīju meitai.
RitaGri teica…
Un puikām - radošās brīvdienas! Malači!
Irēna teica…
Kristians malacis, mammā "atsities"! :):):)
Sarkanā Biete teica…
Tavi puikas ne pa jokam darbojušies! Piekrītu par grāmatu - tā ir burvīga:)
Anonīms teica…
cik skaisti un radoši darbojās tavi puisīši, redz ko nozīmē mammas piemērs un kāda skaista Martiņa, labas grāmatiņas nonāk jūsu rokās, paldies jums.Mīļi un silti.