Izvēdināt galvu...


Šodien, pēc visām maija un jūnija sākuma skriešanām, gribējām izvēdināt galvas un izpētīt, vai un kā ar velosipēdu var nokļūt Daugavas malā  (aizvadīts Riharda bērnu dārza izlaidums, Kristians pārnesis no skolas Atzinības rakstu par izcilām, teicamām un ļoti labām sekmēm, 1.klasi beidzot... un kā atceros no psiholoģijas studijām, arī pozitīvie stresi ir stresi :), varbūt arī tādēļ tik viegli pieķeru kādu nejauku vīrusu, kas liek man domāt, ka nu mana dzīve ir galā, bet... šodien jau viss rādās savādākās krāsās :)). 

Tad lūk, pretī vai blakus vai tieši pie mākslas centra Noass ir forša vieta, kurā lielam un mazam ir ko darīt. Mazie tusē pa spēļu laukumu-





Lielie veras atklātnīšu cienīgos skatos vai Daugavas viļņos, meditē vai atpūšas- 




Bet viens spēļu laukuma objekts liekas tik vilinošs, ka jāpamēģina arī man!  :)


Katra tā detaļa ir kustīga! :) 




Te var mierīgi atvilkt elpu pirms atpakaļceļa uz Torņakalnu, un mājās secināt, ka Rīga viennozīmīgi nav ne gājēju, ne velosipēdistu, bet tomēr autobraucēju pilsēta... 





Komentāri

Anonīms teica…
nu pēdējais kadrs ir visaizkustinošākais, skaisti, malači, es tik nesaprotu kā jūs tur nokļuvāt ar ričukiem, skaista izklaide, gam lieliem, gan maziem.
Anna teica…
Pasakaina galvas vēdināšana jums bijusi- malacīši! :)
Baiba teica…
Kur tas īsti ir? Tieši uz tās strēles, kur Noass?
Aija Elliņa teica…
Jā, Baiba, tieši tur :) Nekā jau it kā sevišķa, bet tā forši, miers, klusums, blakus Daugava, viss sakopts :) Patīkami!
Irēna teica…
Bērni izvēlējušies pareizos vecākus! malači. :):)
Ilze teica…
O, paldies, kaut kā biju palaidusi garām ,ka tur ir spēļu laukums. Malači,ka braucat visi ar riteņiem, man pagaidām tas ir vēl sapņu līmenī. Mēs pirms divām dienām bijām Lucavsalas jaunajā bērnu laukumā, man tur ļoti patika. Viss tīrs un cilvēki tādi mierīgi un laipni, ceru, ka tā tas arī paliks.
Aija Elliņa teica…
Jā, Ilze, šogad man ir tā lielā laime, ka visi jau braucam ar riteņiem :) Gaidīju šo brīdi ļoti!

Lucavsalā vēl neesam bijuši.
pēdējo reizi AB dambī biju pirms 5 gadiem un atmiņā nebija palicis, ka tur būtu kādas aktivitātes bērniem. Paldies par rakstu - noteikti kādreiz tur aiziesim
Aija Elliņa teica…
Elīna, domāju, ka viss ir nesen radies, jo izskatījās svaigs un neapbružāts :)
tāpēc arī Aija paldies, ka uzrakstīji :) pati gribu uzrakstīt par sava rajona un citām ērtajām vietām ģimenei, jo bieži vien jau neiedomājas, ka arī "tur" ir kas interesants un foršs. tikai tās stundas diennaktī par maz ;)
Sigita teica…
Kas ir nesen?:) Es jau kādu laiku esmu ievērojusi, braucot pa Akmens tiltu, ka tur spīd kas krāsains(kas???), bet šorīt uzreiz dikti gudra! - tur tas, tur tas... Paldies, Aija!