... iekulties piedzīvojumos :)

Attēls no interneta plašumiem 

Vakar vakarā bija brīnišķīga, darbīga un jauka nodarbībā Salaspils sociālajā centrā. Paldies visām apmeklētājām, gan tām, kas nāk regulāri, gan tām, kas bija pirmo reizi. Ceru Jūs satikt atkal! 

Bet šoreiz gribēju izstāstīt par nelielajiem piedzīvojumiem, kuros iekūlāmies ar bērniem, atceļā. Šoreiz uz Salaspili braucu ar bērniem, kamēr biju kursos, bērni ciemojās pie vecvecākiem. Atpakaļ nolēmām braukt ar vilcienu, jo Kristianam dažreiz paliek slikti autobusā (man tajā paliek slikti vienmēr) :))). Vai jūs zināt, ka Rīgā deklarētie bērni, kam ir elektroniskās skolēnu kartes tagad var braukt vilcienā par velti Rīgas robežās? Tas izpaužas tā, ka, ja vajag braukt, piemēram, maršrutā Rīga-Dole, tad bērns līdz Dārziņiem brauc par velti un no Dārziņiem līdz Dolei pērk biļeti. Bet, bez šaubām, kā jau pirmajā šī projekta dienā, reti kurš konduktora aparāts ņēma pretī šīs bērnu kartes, labi, ja konduktors gadījās ar humora izjūtu un saprotošs... bija arī viens ļoti sastresojies un nelaimīgs par jauno situāciju. 

Bet tas jau vēl būtu nieks! Atceļā iekāpām vilcienā Rīga-Tukums 1 (atiešanas laiks, ja nemaldos 20.16). Savā Torņakalna stacijā gribējām izkāpt, bet- nedarbojās poga, kas liek atvērties durvīm!!! Sajūta bija diezgan briesmīga, kad vilciens neatverot durvis turpināja savu gaitu Zasulauka virzienā... 

Nu ko- Zasulauka stacija tumsā, svaigs gaiss, patīkami, cilvēki ar suņiem pastaigājas...  :)))) Labi, ka pēc 15 minūtēm nāca vilciens Tukums-Rīga :)))). Ko mēs? Pārejot pirmajam šokam... pārsmējāmies, stāvot uz perona! 

Un Kristians teica tā: ''Mammu, mēs tikai ar tevi iekuļamies visādos piedzīvojumos, ar tēti nekad!'' ...  :) 


Komentāri

Irēna teica…
Tev jāsaka, ka "piedzīvojumi ir pats labākais, kas var būt!"dzīve nav garlaicīga!
Aija Elliņa teica…
Tā es arī saku! :D, jo kas cits atliek!
Ilze teica…
Mamma, kas kā magnēts pievelk piedzīvojumus.. :)
Daina teica…
Pēdējā frāze ir labākā! :)
Jauki, ka bērns ar humora izjūtu!
Anonīms teica…
es domāju, ka tas vairāk bija patīkams piedzīvojums, trakāk būtu, ja juma ar kājiņām būtu jāiet uz Torņakalnu, bet arī tā izvērstos par jauku 6 km garu pastaigu
Anonīms teica…
Tevi sargāja un izklaidēja 2 BRAŠUĻI, brāļi ELLIŅI.
Sigita teica…
O, jā, piedzīvojumi! Nezināju, ka skolēniem atlaides. Varbūt nemāku meklēt, bet neieraudzīju nekādu info RS un LDZ lapās, kur, pēc manām domām tur obligāti vajadzētu būt:( Google palīdzēja:)Domāju, ka nav obligāti jābūt deklarētam (kā manā gadījumā), galvenais, ka mācās Rīgā:)
Aija Elliņa teica…
Jā, varbūt nepateicu pareizi- galvenais, ka bērnam ir tā elektroniskā skolēna karte, ar kuru brauc arī citā sabiedriskajā transportā :)
Aija Elliņa teica…
Vairāk info ir šeit- http://www.pv.lv/lv/e_talons_vilciena/