Mazliet... kā Japānā



Vai zināt, ka Rīgā, Uzvaras parkā kopš 2012.gada aug 114 sakuras kociņi? Es zināju, bet nedomāju, ka to ir  tik daudz. Un tieši šobrīd tie sāk ziedēt!


Zied patiešām skaisti un īpaši! Brauciet skatīties.

... Arī nelielais spēļu laukums AB dambī mūs sagaida tāpat kā pagājušajā  gadā. Un atkal ūdens tuvums mierina un priecē! Pēc gada var pārbaudīt, kā šogad ir ar līdzsvaru... 


Pamēģiniet, pieaugušie, pastaigāt pa tām kustīgajām ''pankūkām''! :)


Un pilnīgi pārsteidzoši- ir uzradušies soliņi, kur pasēdēt māmiņām, kas atvedušas mazuļus uz spēļu laukumu.


Tik viena nelaime! Miskastes uzstādīt gan aizmirsies...


Un vēl ir parādījies arī plastmasas aisbergs...


Varbūt kāds zina, no kurienes tāds te atpeldējis :).

Baudām silto laiku!




Komentāri

Irēna teica…
skaista diena jums bijusi!
Inese teica…
Skaistums neaprakstāms - man jau tepat pa apkārtni augļu koki liekas brīnumskaisti, un smarža dievīga - pavasaris pilnās burās :))) Feini, ka tik burvīgs laiks, var izbaudīt brīvdienas uz nebēdu :)
Sigita teica…
Uzvaras parka sakuru ziedēšanu ļoti gaidīja mana kolēģe. Un tā nu 9. aprīlī garāmbraucot pamanīju pirmos izplaukušos ziediņus un aizsūtīju viņai sms ar šo priecīgo vēsti:) Savukārt aisbergs parādījās tikai dažas dienas pirms sakurām - tas ir K. Panteļejeva vides objekts "Neredzamā daļa".
Anonīms teica…
nu jusu paradīzes apkārtne vis vēl tiek uzlabota, skaisti
Evita teica…
Jā šie rozā kociņi. Kad tos pirmo reizi redzēju (apm.pirm 6gadiem) tie pilnībā iekaroja manu sirdi. :)Un toreiz domāju cik žēl, ka pie mums nav šāds skaistums. Sesdien man sanāca braukt gar Uzvaras parku un es tos ieraudzīju ŠEIT PIE MUMS. Sirdī palika tik silti un patīkami. Šie kociņi patiesi ir burvīgi un es priecājos, ka tie ir arī pie mums. PALDIES tiem cilvēkiem kuri tos iestādija. :)
Aija Elliņa teica…
Jā, Evita, šodien braucu garām, pie kociņiem liela rosība- cilvēki tos glezno, pie tiem fotografējas, tāpat apskata utt. :) Jauka noskaņa!