Nadīnas soma

Izmantotas Nadeždas Povasares fotogrāfijas

Kādu laiku nerakstījās, cīnoties, kā es to saucu, ar pavasara depresiju :) un ikdienas rutīnu, bet šodien gribējās ko jauku. Un kā nu ne! Re, cik skaistas somas bildes es vakar saņēmu savā e-pastā! 

Un stāsts atkal ir par radošajām nodarbībām un manām mīļajām ''meitenēm'', kas ne tikai čakli darbojas uz vietas Salaspils sociālajā centrā, bet turpina to darīt arī mājās pēc nodarbībām un vēl ir tik laipnas, ka atnes savus darbiņus un iedvesmo mūs- pārējās. 

Jau stāstīju par Silvijas kastītēm, bet šoreiz atrādu jums Nadīnas somu. Nadīna bija manu bērnu sporta skolotāja bērnu dārzā, 2008. gada ''Gada sporta skolotāja'', starp citu! Pedagogs, kas neaizbaidīja bērnu vēlmi sportot. Skolotāja, pateicoties kurai mazie ķipari Salaspils bērnu dārzā ziemā... joprojām visi slēpo! 

Bet izrādās, ka viņa ir arī radoša rokdarbniece. Un varbūt šis stāsts par šo somu nemaz nebūtu nemaz tik īpašs, ja somiņa būtu tapusi no dzijas, nevis parastajiem, plānajiem iepirkumu maisiņiem. Tiem, ko pie kases bez maksas iedod. Un viena lieta ir uztamborēt šo somu, bet otra- sagatavot materiālu!!! Katrs, kas to ir darījis, mani sapratīs. Paldies, Nadīna, par bildēm un lai neaptrūkstas iedvesma! 



Bildēs var redzēt, ka kāds ūsains palīgs arī ir piedalījies, ja ne tamborēšanā, tad vismaz fotosesijā. 

Darbojamies un gaidām silto laiku! 


Komentāri

Madara teica…
Aija, Tev pavasara depresija? Galīgi neticas. Man atkal pavasara tīrīšana, tāpēc kādu laiku rokdarbi tagad malā. Gribas drusku to dzīvokli no peles krājumiem atbrīvot. :D un tāpēc nav laika depresijām :)))
Anonīms teica…
Paldies Nadīnai, dubulti, par sportiskajiem mazdēliņiem, paldies Aijai par Nadīnes aktivitāšu novērtējumu, laime , satikt šādus cilvēkus/