Salds. Ar zemenēm


Sen vairs savai ģimenei netaisu šāda tipa saldos ēdienus. Bet viesību galdam, pie kura sēdīsies klasiskas vērtības mīloši ciemiņi, noteikti šādu saldo var gatavot! 

Vajadzēs-

1) 500 ml saldā krējuma (35 %),
2) 500 ml maskarpones,
3) zemenes (citā gadalaikā esmu taisījusi ar sasaldētiem un atkausētiem ķiršiem) (daudzums pēc jūsu gaumes),
4) vienu iepakojumu  Laimas zef'īra (tādu, kurā ir, ja nemaldos 6 zefīri),
5) cukuru (pēc jūsu izvēles un garšas sajūtas, bet nepārspīlējiet, jo zefīrs ir salds!).

Daru tā:

Sākumā kuļu saldo krējumu ar brūno cukuru (burtiski karoti!). Tad pievienoju maskarpone un pakuļu vēl. Beigās masā iecilāju sagrieztu zefīru un zemenes (vai citas ogas vai augļus pēc jūsu izvēles). Viegli sajaucu visas sastāvdaļas. Ievietoju ledusskapī uz pāris stundām. Pasniedz ar pāri pārkaisītu sarīvētu šokolādi. 

Lai labi garšo!




Komentāri

Arta teica…
ahh, izskatās gardi. un patiesībā ļoti vienkārša tā gatavošana - būs jāpamēģina :)
Aija Elliņa teica…
Jā, Arta, pavisam ātri un vienkārši!
Anonīms teica…
jā, tas ir baigi garšīgi, es jau biju starp klasisko vērtību cienītājiem.
Ieva Zavjalova teica…
Mmm,izskatās gardi! B;us jāpamēģina. Paldies!!!