Kā es tiku pie īpaši gariem balkona tomātiem...

Neesmu ''sirdī dārzkope'', bet vienu dobi un pāris zaļumus uz balkona  gribās. Mani pirkumi dārza jomā ir spontāni un neapdomīgi, tādus varu atļauties, jo to apjomi ir ļoti mazi. Pa kādai sēklu paciņai gadā :). 

Reiz pavasarī veikalā ieraudzīju tik skaistu tomātu sēklas! Tie bija mazie tomātiņi un teju ķiršu brūnā krāsā, tumši, tumši. Uzreiz tādus gribēju. 

Iesēju sēkliņas, tās auga braši. Bet tad manī radās nelielas aizdomas... kad sameklēju sēklu paciņu, uz tās bija rakstīts- balkona šķirne, ĪPAŠI GARA... :) :) Un nebija melots! 


Es esmu pietiekoši gara, bet kā redzat, tomāti mani ir stipri pārauguši! :) :) 


Tagad vien  atliek sagaidīt to skaisto krāsu, kas mani piesaistīja uz tomātu sēklu paciņas. 






Komentāri

Madara teica…
Es par nožēlu nepsaktīju kāds garums bija maniem tomātiem, bet arī ķiršu ķekaru tomāti siltumnīcā jau divmetrīgajos plēves grieztos ir iekšā. Gaidam ražu! ;)
Aija Elliņa teica…
:), oi, tad jau ne es vienīgā tāda gudriniece! Jā, gaidām ražu!
Betija Vuu teica…
es balkonu tomātu epopeju izmēģināju pagājušo gadu :) ķēpas vairāk kā jēgas, beigās vēl kaut kādas laputis uzmetās. pāris tomāti gan bija, nevar noliegt. šogad tikai dekoratīvie augi uz balkona izstutēti :) lai gan nav atmesta doma par kādu garšaugu kastīti (ka vien izdosies kaķus atturēt no dārzniecības darbiem).
Alise teica…
Nu prieks par tevi!
Aija Elliņa teica…
Betija Vuu, mans kaķis ēd lobēlijas... :)
Madara teica…
Betija Vu vari paprovēt audzēt pētersīļus. man aug ļoti labi, ka ražu pa vasaru 3x novācu. un kaķi iet ar līkumu, īpaši neinteresē viņi ;)
Sigita teica…
Iepējams, ka man bija arī tādi! Auga uz palodzes un aizauga visa palodze, visi pie striķīšiem karājās:)
Atlikušās sēklas atdevu kolēģei...