pirmdiena, 2015. gada 22. jūnijs

Bērnības garša, bet ar pievienoto vērtību


Man ir palicis atmiņā, ka bērnībā diezgan bieži tika vārīta mannas putra. Un tikai vēlāk mēs uzzinājām, ka īpaši vērtīga un uzturvielām bagāta tā gluži nav. Bet es ne par to- vislabāk man palicis atmiņā, ka to ēdām ar pa virsu pārkaisītu cukura un kanēļa maisījumu... cukurs uz karstās putras izkusa, kanēlis smaržoja... mmmmm :) 

Bet re ko es atradu veikalā Pirkumiņš, kas tagad nu jau kādu laiku atrodas Republikas laukumā 3, Centra namā- bioloģiski audzētu pilngraudu rīsu bezglutēna ''mannu''-


Meklēju arī interneta veikalā, bet neatradu, varbūt slikti meklēju.

Vāru to kā parastu mannas putru. Pēc garšas ir ļoti laba, varbūt mazliet vairāk jūt tādus kā graudiņus iekšā, bet varbūt to var novērst ilgāk pavārot. 



Lai jums gardi!


4 komentāri:

Anita teica...

Aija, neticēsi, bet man nākamais ieraksts būs par sho putru!!! Arī nopirku (Zaļajā govī) un man ļoti patīk!

Aija Elliņa teica...

Forši, Anita, gaidu Tavu versiju! :)

Sigita Raksta teica...

Paldies, ka pareklamēji Pirkumiņu:) Nekāda personīga labuma, bet tas ir veikals, kur man patīk aizbraukt pēc kaut kā īpaša par īpašu cenu:)

Aija Elliņa teica...

Jā, Sigita, man arī tur patīk!