Svētdienas brokastīm


Mainās gadalaiki, mazliet mainās arī ēdienkarte. Lai gan zinu cilvēkus, kas pat ziemā ik pa laikam gatavo auksto zupu... 

Šorīt brokastīs omlete.

Vajadzēs-
1) olas (mums uz trijiem ēdājiem bija 8 ārkārtīgi mazas oliņas),
2) pienu,
3) mazlietiņ kukurūzas miltus, garšvielas pēc izvēles, 
4) nelielu sīpoliņu,
5) pāris tomātus,
6) pētersīļus (izrādās, ka dobē ir gana skaisti un svaigi),
7) lociņus.

Daru tā-
Izkausētā (šoreiz) sviestā apcepu sīki sagrieztus sīpolus un tomātus. Dažas minūtes pasautēju. Pievienoju olas, kas sakultas ar pienu un nedaudz kukurūzas miltiem (~ēdamkaroti) un garšvielām. Uz ļoti mazas uguns cepu, kamēr gatavs. Cepot var samaisīt,var uzlikt vāku. Uzberam lociņus! Mmmm, pavasaris smaržo. 

Lai labi garšo! 





Komentāri