Kokosriekstu piena mērcē

Rudenī vieglāk un patīkamāk  rosīties pa virtuvi. Vismaz man tā šķiet. 

Te viensa karija mērce, kuras sastāvdaļas pieļauj lielas variācijas. Šoreiz tā-

Vajadzēs-

1) vistas un/vai  tītara malto gaļu,

2) ziedkāpostu,

3) brokoli,

4) zaļos zirnīšus (var saldētus)

5) kokosriekstu pienu,

6) garšvielas- kariju, kurkumu, ingveru (pēc izvēles).

Daru tā-

Savienoju abas maltās gaļas, pievienoju nedaudz sāls un melnos piparus. Izveidoju mazas gaļas bumbiņas un apcepu tās eļļā. 

Uz otras pannas, nelielā eļļas daudzumā sāku apcept abus dārzeņus, kas sagriezti nelielos gabaliņos. Pievienoju zirnīšus. Kad dārzeņi teju gatavi, pievienoju gaļas bumbiņas un kokosriekstu pienu. Visu pasautēju vēl dažas minūtes.

Garšvielas pēc garšas un vēlēšanās. Ja gribas riktīgi sildošu, tad pievienoju čili. 

Lai labi garšo!

 


Komentāri