Flamingi un es jeb sveiciens Diānai :)

Man ļoti patīk flamingi. Ik reizi, kad esmu Rīgas Zoodārzā, ilgu laiku aizkavējos pie flamingu mītnes. Šogad izdevās arī redzēt flamingu barošanas brīdi.



Flamings manās acīs ir tāds kā apsolījums, ka ir tālas, eksotiskas zemes, ka dzīve nesastāv tikai no pelēkas ikdienas un krāsas... tepat uz Zemes jau vien tie flamingi dzīvo, kas zina, varbūt kādreiz var arī pie tiem nokļūt!  :) 

Otrs, tāds pats manu ceļojumu sapņu simbols ir žirafes :).


Man vispār ir ierosinājums Zoodārza vadībai- ieviesiet lūdzu biļeti zoodārza apmeklējumam, kas ļauj apskatīt tikai dažus dzīvniekus. Varētu tā maksāt, piemēram,  kādus 0.70 Ls. Es apsolu, ka es aizbrauktu, nopirktu biļetīti flamingu un žirafes apskatei un godīgi ietu acis nepacēlusi un uz citiem zvēriem nemaz neskatītos :)))))). 

Aizsapņojos. Bet nu pasmaidiet un pasapņojiet arī jūs! :)






Komentāri

Sandra Spu teica…
Izcila doma - biļete tikai dažu mīluļu apskatei... mēs noteikti tur pie flamingiem satiktos... un bildē tu tik labi pie viņiem izskaties!!!
Aija Elliņa teica…
:)))) paldies, Sandra, ievēroji, pat flamingu krāsas man tērpā :), bet tas nebija speciāli :)
Sandra Spu teica…
Jā, es jau gan domāju, ka speciāli sapucējies flamingiem par godu un tas klipiņš ar to deju - dievīgs...!!! Tāda cēlo flamingu uzstāšanās - galva augšā un tipina. Ielīksmoji mani.
Anonīms teica…
mana saulīte, tas tiešām bija dievīgi, PALDIES Tev, es zvanīši Līdakam, lai ievieš Tev atviegloto biļetīti.Skaisti dzīvnieciņi.
Anda teica…
es gan drīzāk gribētu gada biļeti. ārzemēs tā parasti ir 2-3 parasto ieejas biļešu vērtē, bet iet var katru dienu! :) (kaut vai tikai pie flamingiem :D )
Diāna teica…
Tā tik bija deja!!! Ne prātā nenāca. Ar tām paceltajām galvām flamenko atgādināja, jāpaskatās, vai ir kaut kāda kopīga etimoloģija.
(Paldies par sveicienu, nopriecājos :D)
Aija Elliņa teica…
Diāna, ņem par labu! :)))

O jā, Anda, tādu es arī gribētu! :)
Sixspārne teica…
Kas par gracioziem soļiem flamingiem dejā! Un kas par saskaņotību! Tas norāda tikai uz to, ka pacietība un treniņš jebkurā lietā dod rezultātus. :)
Skaisti! :)
Biene teica…
Paldies, ka uzlaboji šorīt omu!Tā deja fantastiska!Un Tu pie flamingiem tik labi piestāvi (jebšu otrādi?)!