Gaiss ir atgriezies!

Foto, atrasts plašajā interneta pasaulē- šeit.

Labvakar, esmu atmodusies! Protams, es domāju pārnestā nozīmē. Nez, kas šovakar mani dīdīja aiziet līdz Drogām, kādā parastā un ikdienišķā vajadzībā un kad nācu atpakaļ, tad debesis atvērās un ilgi gaidītā veldze sasniedza zemi, Rīgu, Pārdaugavu, mani galu galā... Laikam pēc kādu 2 nedēļu pārtraukuma sajutos patiešām laimīga. Lūdzu, lūdzu piedodiet visi vasaru un karstumu mīlošie... bet vasarā un karstumā manis tā kā mazliet vispār nav. 

Uz šī punkta pamata jaunajā dzīvesvietā nekādi labiekārtošanas darbi netiek veikti. Puķupodi stāv tukši un es secinu, ka puķupods ir gana labs arī tukšs. Tīri kā dizaina priekšmets. Vai tad kaut kas tajā ir jāstāda? 



Nu labi, kāds jau man, apātijas māktajai arī uzdāvina kādu puķīti un tad es secinu, ka tās labi izskatās arī tāpat uz balkona grīdas, kam joprojām  nav margu... 


Vienīgais, ko esmu izdarījusi mājokļa izdaiļošanas jomā, piekārusi piekariņu ar putniņu, kam esmu piekabinājusi patiešām  autentisku un pavisam īstu pūces spalvu no Rīgas Zoodārza. 


Pat mazais runcis atbalsta manas ciešanas un caurām dienām guļ uz palodzes pie atvērta loga... 


Bet kā jau teicu, šobrīd viss ir savādāk. Gaiss ir atdots un elpot ir kļuvis vieglāk. Atceļš no Drogām sanāk skaists un humorpilns. Lietus gāž, cilvēku nav, es eju un muļķīgi priecājos. Pērkons ducina, bet man nav bail, jo pīles Māras dīķī izskatās tik cienīgas un miera pārņemtas, ka man šķiet- nekas slikts nedraud. Ja vien netraucētu manas vasaras iešļūcenes, kas mistiskā veidā ik pa laikam piesūcas pie zemes un paliek uz vietas, viss būtu ideāli :). 

Bet pagaidām  man pietiek ar to, ka ir vienkārši labi! :) 

Lai jums arī ir labi! 




Komentāri

Irēna teica…
Izskatās, ka Murim arī viss ir labi! :):)
Inga teica…
Mura bilde ģeniāla! :))) Un gan jau pamazām visu iekārtosi tā kā esi iecerējusi:)))
Iedomājos kā tu pa lietu gar Māras dīķi uz mājām gāji:))
Kādus gadus piecus es arī caur parkam tā gāju uz darbu un atkal atpakaļ. Tas noteikti ir mans mīļākais parks Rīgā!
Reiz vienā vasarā pēc lietus bija pamatīgi applūdis tas ceļš blakus parkam, tad ar basām kājām pāri tramvaja sliedēm un pa parku :))
Aija Elliņa teica…
Inga, kolosālas atmiņas Tev ir! :) Jā, es patiešām gāju pavisam viena, visi normāli cilvēki tādā laikā sēdēja mājās :)))))
Anonīms teica…
jāāā, man jau liekās tā vieta, kur jūs tagad dzīvojat ir pati skaistākā visā Rīgā, apsveicu ar gaisu , bet izskatās, ka tas nebūs ilgi, neuztraucies, gan palēnām visu izdarīsi, daudz kas jau ir izdarīts, tam vajadzīgi mēneši un gadi pēc manas pieredzes.
RitaGri teica…
Ļoti labi saprotu tavu laimes sajūtu, sagaidot lietu Rīgā. Jo es divas iepriekšējās diena pavadīju Rīgā... 30 grādu karstums zaļā zālītē, ķiršu kokā pavēnī ir kaut kas cits kā uz Rīgas asfalta.
Aija Elliņa teica…
RitaGri, nav pat tik traki, ka es būtu pilnīgi uz asfalta, man ir arī zālīte un kociņa pavēnis... bet nu tāda nu es esmu, man ir grūti karstumā :) Laikam tāpēc, ka dzimusi ziemā (joks, protams) :)))))