pirmdiena, 2012. gada 17. decembris

Salds un smaržīgs?


Nopirku Ivetas Galējas grāmatu ''Garšvielas''. Dāvanai Ziemassvētkos. Saturiski vērtīga un vizuāli skaista. Kamēr nav atdāvināta, domāju, ka kaut kas jāsagatavo no tās. Sāku ar apelsīnu liķieri. :) 

Darīju tā- karstā ūdenī nomazgāju un sagriezu mazos gabaliņos 4 apelsīnus. Liku burkā. Katlā lēju 140 ml ūdens un 140 gr cukura. Uzvārīju un pavārīju pāris minūtes. Atdzesēju un lēju pāri apelsīniem. Pievienoju 500 ml (receptē  750) degvīna un 3 zvaigžņu anīsus un 2 krustnagliņas. 

Esot jānotur 2 nedēļas, lai ievelkas... Nu nezinu nezinu, vai man izdosies! :)))))



1 komentārs:

Irēna teica...

Varbūt vajadzēja ieliet tādā grūti atveramā traukā?:):):)