Pavasaris...


Pavasaris ir pienācis tad, kad, aizbraucot uz veikalu kāda konkrēta mērķa dēļ, vienmēr attapšos dārzeņu nodaļā. Ir jau mums te daži tādi  ļautiņi, kas var baudīt ekskluzīvu iespēju ēst pienenes no pļavas (Ilzīt, sirsnīgākie sveicieni pavasarī!) :), bet kas pilsētniekam atliek, kā vien palikt trakam lielveikala dārzeņu nodaļā :). 

Šoreiz- visparastākie produkti un burvīgs rezultāts no Džeimija Olivera ''30 minūtēm virtuvē''.

Virtuves kombainā sarīvē kādu daļu  kāpostgalvas, sīpolu un papriku (Džeimijs lieto čili piparu, bet man tāds mājās nav). Apkaisa ar sāli, ar rokām nedaudz saspiež un samaisa. Pārlej ar laima sulu un olīveļļu. Receptē ir citrons, bet man tas dažreiz liekas par stipru un uzbāzīgu. Pārkaisa ar pētersīļiem vai jebkādiem citiem zaļumiem. 



Labu apetīti, zaļu dzīvi! :) 


Komentāri

Irēna teica…
skaisti, garšīgi un veselīgi!
Anonīms teica…
malacis, man tas vienmēr licies tik sarežģīti kaut ko rīvēt un taisīt, nograužu tomātu, kurš ir ciets un garšo pēc gurķa un sīpollokus no palodzes, kuri nīkuļo un neaug, kā oma saka - kāda es pati tādi man tie stādi(to viņa par sevi), visi draudzīgi pasmejamies