''Zelta ābeles'' pēdējā radošā nodarbība


Vakar mani mazie grāmatizdevēji, šoreiz  kopā ar tēti, apmeklēja  pēdējo radošo nodarbību, kas noritēja Latvijas Mākslas akadēmijā skatāmās izstādes "Konkurss ZELTA ĀBELE. Atjaunotās Latvijas grāmatu māksla 20 gados" ietvaros. Paldies pasākuma organizētājiem par doto iespēju trīs sestdienas pavadīt radošā un darbīgā atmosfērā un aplūkot tik daudz skaistas un vērtīgas grāmatas! 




Visi mani puiši sazīmēja tādas kā komiksu grāmatiņas. Cik es saprotu, tad Kristiana un Riharda grāmatas ir veidotas pēc kādas datorspēlītes motīviem, neko tuvāk nezinu, zinu tikai to, ka sunītis tur atņem kaķītim... suši!   :) 

Kristiana darbs-


Riharda darbs (uzmanību, uzmanību, mūsu bērnudārznieks ir sācis ne tikai ilustrēt grāmatas, bet arī pats rakstīt tai tekstus!)- 


Un te arī tēta Reiņa darbs (es pat teiktu- bikibuks, jo kā nekā tapis, ņemot talkā dzejas izteiksmes līdzekļus) :)- 






Komentāri

Irēna teica…
Nu vienkārši trūkst vārdu ! Šitik talantīga ģimenīte! :)
Anonīms teica…
nē, man patīk šitie Elliņi, viens par otru talantīgāks, vai tētis nedabūja kādu godalgu un mūsu mazais kreilītis pat komentē savus darbiņus, jā, paldies pasākuma organizētājiem.
Aija Elliņa teica…
Reinim esot teikuši, ka talantīgs tētis :))))
RitaGri teica…
Feins gan nodarbību cikls. Mazajiem iepazīt iespējas un pieaugušajiem būt radošumā arī iekšā.
Aija Elliņa teica…
Jā, ļoti labs un izdevies!
Sigita teica…
Labas nodarbības bijušas! Tagad ikreiz, kad braucu garām LMA, paskatos uz pulksteni un atceros Tevi:) (bija Tev tekstiņš par pulksteņa otro pusi)
Aija Elliņa teica…
Un zini, ja pulkstenis neiet, tas nav salūzis, neviens no studentiem nav atcerējies to uzvilkt! :) Tas esot jādara reizi nedēļā :)
Sigita teica…
Vēl viens interesants fakts:)