Kā es pārstāju baidīties no tekstilkrāsām


Allaž esmu gribējusi radoši darboties ar tekstilkrāsām. Bet vienmēr esmu baidījusies, kas ar tām notiks izstrādājumu mazgājot. Reiz vecajās mājās biju uztaisījusi bērniem aizkarus ar žirafēm, izmantojot tekstilkrāsu un trafaretus, bet aizkari kalpoja tik īsu laiku, ka nepaspēju tos notestēt mazgājot. 

Tad gaidot Riharda bērnu dārza izlaidumu, padzirdēju, ka audzinātāja Agita ar bērniem apzīmēs kreklus. Ļoti gaidīju šo brīdi. Skat, kas viņiem sanāca- 


Manuprāt, fantastiski skaisti! Ja audzinātāja ir radoša un nav slinka, tad izdodas pilnīgi viss. Paldies, Agita, lai Tev nekad nepāriet iedvesma un nepietrūkst ideju! 

Kādas trīs reizes ļoti saudzīgi un ar rokām mazgāju Riharda kreklu. Bet tad kādu dienu, izņemot veļu no veļas mazgājamās mašīnas, pamiru aiz šausmām- krekls bija izmazgājies kopā ar pārējām drēbēm!  Un skat, nekas ļauns ar zīmējumu nebija noticis! :)

Iedrošinu arī jūs- apzīmējiet kreklus! :) Bērni būs sajūsmā! Bet kāpēc tikai bērni, varbūt arī sev var kaut ko uzmeistarot!





Komentāri

Sigita teica…
Kas par darbiem!!! Esmu zīmējusi tikai ar flomasteriem, bet arī noturīgi.
Aija Elliņa teica…
O, es atkal par tādiem, neko nezinu, vajadzēs painteresēties!
Laine teica…
tu uzjautā tai audzītei, kādas kompānijas krāsas viņa izmantoja un vai tiešām neizmantoja fiksatoru, jo cik es esmu ar textilkrāsām darbojusies, ar laiku tomēr pamazām tā krāsa izblāv...
Aija Elliņa teica…
Noteikti, kad pārnāks no atvaļinājuma, pajautāšu!
Anonīms teica…
mazie centīgie rūķīši, kāds prieks par pašu paveikto!
Aija Elliņa teica…
Laine, krāsa ir Krievijā ražota, izskatoties kā guašas krāsas un nekādi fiksatori nav lietoti.