ceturtdiena, 2013. gada 12. septembris

Ābolu laikā


Mēģināju, vai var uzcept drupaču desertu, neizmantojot kviešu miltus. Var! 

Drupaču daļu taisīju no griķu miltiem, auzu pārslām, sviesta un cukura. Liku kārtās ar āboliem, kas nedaudz pārkaisīti ar cukuru un bagātīgi ar kanēli. 

Lai garšo! 





4 komentāri:

Anita teica...

Aija, ļoti interesanti!
Griķu garšu (smaržu) jūt?

Aija Elliņa teica...

Zini, āboli paši par sevi rudenī ir ar tik intensīvu smaržu un garšu un kanēlis dod savu... teikšu tā, griķu garša nekādā ziņā nav priekšplānā! Mans tests ir šāds- bērni ēda un neko aizdomīgu nemanīja :D

Anonīms teica...

izskatās garšīgi, un kādi trauciņi, baigie malači, āboli no sava dārza?

Aija Elliņa teica...

Iedomājies, jā, no sava pagalma! Tikai no kaimiņu ābeles :D