Sestdienas cepumiņš. Tikai trīs sastāvdaļas (ar komentāriem nākamajā dienā)
Pavisam vienkārši-
1) ~ 3/4 tases kokosriekstu skaidiņas,
2) vienas olas baltums,
3) ~ 1/4 tases pūdercukurs, šķipsna sāls.
Kuļu olas baltumu, tad pievienoju pūdercukuru un sāli. Savienoju ar kokosriekstu skaidiņām, kuras iepriekš nedaudz pamaltas kafijas dzirnaviņās un drīzāk atgādina rupja maluma miltus.
Veidoju bumbiņas, lieku uz cepampannas, ievietoju līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī uz ~ 10 minūtēm!
Smarža nāk pa priekšu! Mmmm!
! Un tagad, mīļie, replika no smaržīgās virtuves jau nākamajā dienā. Re, kādi sanāca cepumiņi šodien-
Atšķirība? Cepumi ir apaļi, neizplūduši, saglabājuši savu formu.
Ko darīju savādāk? Baltā cukura vietā liku kafijas dzirnaviņās samaltu brūno cukuru, visas sastāvdaļas liku dubultā daudzumā. Varbūt vienīgi cukuru pievienoju nedaudz mazāk.
Komentāri