Kolrābis
Saka, ka nedrīkst iet uz veikalu izsalcis, nopērkoties daudz kas lieks un neveselīgs! Bet man sanāca otrādi- aizgāju uz RIMI izsalkusi un pirmais, ko ieraudzīju plauktos bija... kolrābis. Atnesu mājās un teicu- kas tu par zvēru!? :) Nu tā jau nav, ka nebiju tādu redzējusi, tikai īpaši daudz pirkusi gan nebiju.
Izrādās gana veselīgs esot. Un izskatās arī labi, vai ne?
Varat mēģināt uztaisīt salātus no žurnāla Škola Gastronoma (es gan pati šo recepti vēl izmēģinājusi neesmu).
Pagaidām paliku pie netrekna krējuma (var arī bezpiedevu jogurtu), sāls un pipariem mērcē! Garšīgs! Svaigs un vēl mīksts un sulīgs, nepāraudzis. Īstais brīdis ēst kolrābi! :)
Komentāri
Jā, un Irēnai tasinība - svaigam un sulīgam kolrābim pat nekādas mērces nevajag:)