Kolrābis

Saka, ka nedrīkst iet uz veikalu izsalcis, nopērkoties daudz kas lieks un neveselīgs! Bet man sanāca otrādi- aizgāju uz RIMI izsalkusi un pirmais, ko ieraudzīju plauktos bija... kolrābis. Atnesu mājās un teicu- kas tu par zvēru!? :) Nu tā jau nav, ka nebiju tādu redzējusi, tikai īpaši daudz pirkusi gan nebiju.

Izrādās gana veselīgs esot. Un izskatās arī labi, vai ne?

Varat mēģināt uztaisīt salātus no žurnāla Škola Gastronoma (es gan pati šo recepti vēl izmēģinājusi neesmu).


Pagaidām paliku pie netrekna krējuma (var arī bezpiedevu jogurtu), sāls un pipariem mērcē! Garšīgs! Svaigs un vēl mīksts un sulīgs, nepāraudzis. Īstais brīdis ēst kolrābi! :)

Komentāri

Irēna teica…
Tas ir viens no maniem mīļākiem dārzeņiem! Ja nopirksi labu, bērni grauzīs šķēlītes saldumu vietā.
Aija Elliņa teica…
Jā, tiešām garšīgs arī bez nekā! :)
Sarkanā Biete teica…
Man jau tikai raksta virsrakstu izlasot, siekalas mute saskrēja:) Dikti garšo šitais zvērs. Ar sinepēm gan neesmu gatavojusi, bet izklausās, ka varētu but labs...

Jā, un Irēnai tasinība - svaigam un sulīgam kolrābim pat nekādas mērces nevajag:)
Madara teica…
šis man ar tīk, varu grauzt un grauzt kā trusis :)
Anonīms teica…
nu dikti jau apetitlīgs kolrābītis, ņam, ņam, ņam