Svētdiena. 2.oktobris

Nē, nē, šis nav nekāds nozīmīgs datums. Tikai mazliet brīnos par to, kur paliek dienas un mēneši.

Atkal ātri paskrējušas divas brīvdienas (cik nu kuram tās ir brīvdienas, kuram- tieši otrādi) :D. Sestdiena- ar mūsu mīļo baseina braucienu, kuru ar bērniem gaidām teju visu nedēļu. Kristians sen pārvarējis savas bailes no ūdens- nedod Dievs, ja agrāk ūdens uzlija uz acīm... Rihards lec no baseina malas kā traks, taisni jābēg, ka neuzlec virsū un nesalauž man ko... :) Trenere pamazām liek ņemt bērniem nost uzročus, nav ko slinkot, jāpeld bez palīgierīcēm! Baseins ir mūsu nedēļas ''svētceļojums'' :D.

Svētdien kā jau svētdiena- mazliet var arī pastrādāt :) 


Kā tur bija ar to baļķa nešanu mūsu nu jau senajā un greizajā vēstures mācībā? :D  Nē- pie mums viss pa īstam!  



Es pa to laiku cepu picas. Recepti ņemu no www.signis.lv un šī mīklas recepte joprojām ir mana mīļākā picu mīklas recepte. Tikai tagad šim visam jaukajam procesam ir pievienojies tas, ka mīklu man samīca un uzraudzē maizes cepamā krāsniņa, es pa to laiku varu vērto kā citi strādā! :) Lūk mūsu svētdienas picas, kas kopā ar svaigu gaisu ārā, garšo vēl labāk! 


Mums ar bērniem pica ar salami, tomātiem, nedaudz bazilika, mocarellas tipa un cieto sieru. Reinim ar malto gaļu. 


Ceru, ka arī jūsu brīvdienas, kaut arī varbūt bez spilgtiem notikumiem, tomēr  izdevās! 

Komentāri

Biene teica…
Siekala notecēja...dārzā arī strādājām..., bet nu Jūs tur pa nopietno - ar visu baļķi, tā teikt subotņiks!Baseins forša lieta un var tik pabrīnīties cik īsā laikā bērni daudz ko apgūst!
Aija Elliņa teica…
Cik nu subotņiks (ilgi jau nestrādāja), bet galvenais, ka bērniem atkal prieks- vēl jau arī zāģēja kopā to koku :D

Jā, mums arī ļoti paveicies ar treneri, ļoti saprotoša un forša!
Inese teica…
mums arī, neskatoties uz to, ka brīvdienās bij jāpaspēj pabūt un piedalīties n-tajās vietās (vismaz atķeksēties, ka esam bijuši :D), izdevās izbaudīt šīs feinās un salīdzinoši siltās brīvdienas arī svaigā gaisā. Bērni noskrējušies pa āru gluži beigti (guļ kā susliki :D), pielasīta kastaņu tonna, pieēsts kaimiņu sētmalēs esošās ogas (kas, protams, ir garšīgas tieši savas atrašanās vietas dēļ :D)...
Aija Elliņa teica…
Inese, lieliski, ja ir tādi kaimiņi! :) Jā, laiks mūs patiešām lutina :)
SiStro teica…
Laiks vakar bija ļoti jauks! Tādā skaistā rudens dienā pastrādāšana dārzā tāds fona pasākums vien ir! Un, ja vēl pēc darbiņa gaida garda pica! :)
Sixspārne teica…
Čakli pavadītas atvasaras dienas. Laiks tiešām visus lutināja. Malači, ka baudījāt un praktiski to izmantojāt. :)
Diāna teica…
Kur jūs ejat peldēt, uz kuru baseinu?
Madara teica…
es gan noslinkoju šoreiz visas brīvdienas, kaut laiks ārā bija kolosāls :)
Aija Elliņa teica…
Paldies, meitenes, forši- kas izbaudīja un forši- kas noslinkoja! gan šo, gan to kādreiz vajag darīt! :)

Diāna, mēs braucam uz Rīgu uz sporta un veselības centru Tev (http://www.thehundred.lv) vairāku iemeslu dēļ- 1) tur ir peldētapmācība mūsu vecuma grupai, 2) es par to pašu cenu peldu kopā ar bērniem (bet nu jau pati par sevi, jo viņus vairs nav jātur un jāvaktē tik traki), 3) tuvu pie stacijas, varam nokļūt arī ar vilcienu, nav vienmēr jārēķinās ar mašīnu (ir, nav, iet, neiet), 4) forša trenerīte, kura saprot bērnus, nespiež, ja baidās no kaut kā, uzspiež, ja saprot, ka slinko :), 5) tas ir mājīgs un ne pārāk liels, bet tomēr lielais baseins, kur sākumā bērni baseina dibenu nesasniedz, nav nekādas staigāšanas un slinkošanas, visu laiku ir jāpeld :) ... nu kaut kā tā!
Anonīms teica…
nu skaistas brīvdienas, tādi palīgi tētim aug, darbu rauj no rokām, kaut tas nekad nebeigtos, un vēl čaklā mammīte, baigi labā kombinācija.
Aija Elliņa teica…
nu jā... vēl jau ir tā baigā interese par palīdzēšanu :) bet- ko un kad pašiem gribas! :) pasaki Rihardam- sakārto istabu :D
Zkss teica…
Nu redz kā visur līdzīgi gājis:D mūsējais tētis arī ar bērniem dārza darbus paveica, kamēr es...savu darba darbu veicu...Pica izskatās garda. Laikam būs jāiemēģina. Man tik tas baziliks ne ļoti tīk...
Aija Elliņa teica…
Zkss, man šoreiz nebij bazilika svaigas lapas, mazliet pakaisīju kaltētu, bet, ja neiet pie sirds, nav tak jāliek! :)

O, darba darbs :D, forši, svētdienā! :)