Garāmskrienot...

Tā es jūtos šovasar. Īsti nav laika neko izbaudīt, īsti nav laika nekam pieslēgties. Domās jau esmu jaunajā dzīvesvietā, realitātē- jāpagaida 31.maijs jeb Kristiana bērnu dārza izlaidums. Mājās kastes krājas kalnos, un kā mērķis kalpo- miglaina bilde telefonā, kurā redzama jaunās virtuves viena siena.


Bet ārā skaistums neaprakstāms, kaut nu būtu vairāk enerģijas par to priecāties-





Muris joprojām trenējas durvju atvēršanā, lai gan viņš nezina, ka drīz būs citas durvis jāmācās atvērt- 





Vēl Muris turpina ravēt puķupodus, kas ir rezultējies ar gurķa nolauzšanu un briesmīgu pielabināšanos pēc tam- 


Ir arī pa kādam pārsteigumam- vakar pēc t-kreklu nodarbības Māras centrā pie manis pienāk viena centrā šobrīd mītošā mammīte un sniedz man eņģeli, sakot, ka grib to dāvināt, jo mēs darot labu darbu un vis kaut ko mācot viņām... Esmu ļoti aizkustināta, ļoti! 


Ceru, ka nāks jūnija sākums un nedaudz saliks visu pa vietām... jo man vismokošākā ir gaidīšana, nevis darīšana (lasi- pārvākšanās) :).



Komentāri

Diāna teica…
Muris!!!
Kāpēc jūs pārceļaties? Kā puikas uztver, ka būs citur jādzīvo un citur arī jāmācās?
Sarkanā Biete teica…
Nopietni pārmaiņu vēji Tavā pusē..lai viss noris gludi!
Aija Elliņa teica…
Diāna, mēs pārceļamies jo... un te varētu veselu traktātu uzrakstīt.1) jo vīramātei atbrīvojās īpašums, 2) jo mums apnicis dzīvot 3 metrus no dzelzceļa malas, 4) jo mums ir apnicis, ka ziemā mēdz būt neizbraucams ceļš, 5) jo tur būs normālas ērtības man kā saimniecei (es domāju saimniecei, kas vāra ēst, mazgā drēbes utt. utt.), 6) jo visas darīšanas (mums ar vīru) tā vai tā ir Rīgā... nu tas nebija viegls lēmums, bet tas bija loģisks lēmums.

Bērni uztver ļoti normāli, Kristianam tā vai tā jāmaina mācību iestāde (no bērnu dārza uz skolu), tad arī jāpārceļas bija tagad, lai nav jāsāk skola un tad jāpārvācas uz citu skolu... Ar bērniem mēs ļoti daudz runājam par šo tēmu, viņi iesaistās kaut kādās pārmaiņās (kā piemēram Kristians sēja paklājiņu jaunajai mājai) un tādā veidā šķiet, ka viss būs cik nu var mierīgi. Stress ir visiem, un mēs būtu koka gabali, ja stresa nebūtu. :) Nu kaut kā tā!

Paldies, Ilze, ceru, ka tā arī būs! :)
Inga teica…
Muris ir burvīgs! :))) Šobrīd viņā saskatu līdzību ar savu Ievu! Viņa arī mācās atvērt visas durvis pēc kārtas:D
Aija, nu jau vairs nav ilgi līdz bērnu brīvajām dienām:))) Tad jau arī pārvākšanās "līdz galam" vairs nav līdz kalniem! Un tad vasaras baudīšana varēs notikt pilnā sparā:))) Turu īkšķi, lai izdodas veiksmīgi visi šī pavasara svarīgie pasākumi! :)))
Aija Elliņa teica…
Paldies, Inga!

... esmu jau puikām apsolījusi bieži jo bieži braukt uz Dzintaru lielo spēļu laukumu :D Saku- re, Torņkalnā iekšā vilcienā un Dzintaros ārā :))))
Aija Elliņa teica…
Jā, Ievai un Murim- treniņu vasara :)
Inga teica…
Jā, un pēc pāris gadiem varēs vieni paši turp doties! :))) Uz Dzintaru parku es domāju! Kas zin, varbūt no torņa augšas varēs arī savas jaunās mājas ieraudzīt! :))
Aija Elliņa teica…
Es nebrīnītos... jo viņi man pagājušajā reizē visādus brīnumus stāstīja- kuģus redzējuši un kādas tur augstas mājas u.c. :)))))
Anonīms teica…
žēl, ka cilvēks nevar mierīgi sēdēt un baudīt, to kas stāv priekšā, jūs taču tāpat būsiet zaļajā zomā, pie mājas ir zeme, dzīvokīs brīnišķīgs, pa logu redzama Torņakalna baznīca un mīļajam Murim būs terase, kur izstaigāties. Bet eņģelītis ir burvīgs un aizkustinošs. Galvenais Tev beidzot būs ideāli dzīves apstākļi, nomierinies un gaidi, viss notiek uz labu.
Aija Elliņa teica…
Paldies, tā ir, kā tu saki. Gaidu! :)
Madara teica…
viss kas notiek - notiek uz labu. tā es sevi mierinu ja kaut kādas pārmaiņas vai kaut kādi šķērši jāpārvar. kad es pārvācos pāris gadus atpakaļ, vēl pietam ar 7mēnešu lielu vēderu, arī bija satraukums, stress pat, bet mēģināju visu ļoti pozitīvi uztvert un no visa rast sev kaut kādu prieku, jauni apstākļi, lielākas telpas, ērtāka apkārtne utt. un tas dod optimismu, prieku, iedvesmu. Novēlu arī Tev, no tā visa gūt tikai to labāko.
Un iedomājies pēc tam lēnā garā krāmēt mantas, domāt kur kas atradīsies. man tas tā patika, ka veselu mēnesi kārtoju dzīvokli :D
novēlu Tev ar gūt tik prieku no tā visa :))))
Aija Elliņa teica…
Paldies, Madara! Un šajā visā ir vēl kas pozitīvs- atbrīvošanās no tā, kas patiešām vairs nav vajadzīgs :)
Madara teica…
vo vo, tas ar vietā teikts :D
Madara teica…
starp citu, vakar nopirku jauno adījumu pasauli, un ieraudzīju Tavu tamborētu somiņu ;)
Aija Elliņa teica…
Tiešām? Jā, es vienreiz Tava rakstiņa mudināta, aizsūtīju bildi! :) Vai, jātiek līdz kādam kioskam! :)
Irēna teica…
Muris zina, kas jāmāk kārtīgam runcim!! Un jaunajā mājā būs daudz durvju, kur trenēties! :)

Un jums tur ies noteikti ļoti labi-tik skaists dzīvoklis un skaistā vietā!
Aija Elliņa teica…
Irēnīt, viņš vēl nezina, ka tur būs arī pāris vietas, kur nav durvju un neviens viņu neiespundēs un viņš varēs staigāt kā ''kings'' apkārt :))))
Lai spēks pietiek! Kaut domāju, ka ieejot jaunā mājā - nāk līdz jauna iedvesma , to apdzīvojot un jaunas lietas mājai veidojot. Un galvenais jau ka visi priecīgi par faktu. Jo mūsmājās jaunākā paaudze ik pa laikam aizmirst pozitīvo un atceras skumjas..:) jo prom negrib ...
Aija Elliņa teica…
... katram savādāk un tomēr līdzīgi