Māmiņdiena


Nu kā jums liekas, vai es atkal neesmu skaista? :) Kādas skropstas un auskari un krelles trīs kārtās! :) Man patīk.  Zīmējuma autors Rihards. Vakar viņa grupā bija māmiņdienas koncerts. Bērni atkal fantastiski izauguši, visi tik skaisti, visi tā gatavojušies koncertam. Audzinātājas malaces, paldies viņām! 

Bet neiztika arī bez starpgadījuma. Atbraucām mājās, bērni vēl paskraidīja pa āru, padzērām svētku kokteili (ak, cik labi, ja saldētavā atrodas zemenes), palasījām Vinniju Pūku, aizgāja bērni gulēt. Pēc kādām minūtēm 10 mans mazais mākslinieks sāk histēriski raudāt. Raud un raud un raud, nav nomierināms. Prasu, kas noticis? Sliktu sapni esot redzējis... es saku- kādu sapni, tu taču vēl nebiji aizmidzis! Bet bērns tik raud un raud. Beigās saka- es raudu par šīsdienas koncertu! Prasu- kādā sakarā, viss taču bija tik labi, tu tik kolosāli dziedāji un dejoji, neko nesajauci... Rihards atbild- es biju ĻOTI UZTRAUCIES.... 

Teicu vīram- Rihards laikam koncertu ir pavadījis kā transā un tagad, iekāpis gultā, it kā atmodies un tādēļ sacīja, ka viņam bija slikts sapnis :).

Tāds man māmiņdienas pasākums ar blaknēm sanāca :)))).

Ļaujiet jūs visas, blogus lasošās un rakstošās mammas, sirsnīgi jo sirsnīgi apsveikt Māmiņdienā, kas strauji tuvojas un lai tā jums mierīga, lai bērni laimīgi un priecīgi un pašām labs noskaņojums! 




Komentāri

Irēna teica…
jauks portrets!!
Helēna Auzāne teica…
cik sirsnīgs un skaists koncerts un Rihardiņš tik skaisti dziedāja un dejoja un skaistīja pantiņu, manuprāt tas bija izcili, ar labu ritma izjūtu un spēcīgu balstiņu, žēl tikai , ka tas viņam prasīja tik daudz nervu sasprindzinājuma, kaut gan izskatījās pavisam mierīgs, bet vaidziņi bija sārti.
Aija Elliņa teica…
Jā, bija šoreiz pārdzīvojumus paturējis sevī, kas vēlāk izpaudās :)
Sixspārne teica…
Skaists Tavs portrets! Es arī šogad sajūsminājos par bērnu zīmētajiem mammu portretiem. Es biju uzzīmēta vis-vistievākā, kas īstenībā tā nav, bet patīkami gan bija ļoti. :)
Jauku arī Tev šī gada 13.maiju.
Aija Elliņa teica…
Vai, Sixspārne, es vienā bildē biju tieviņa tieviņa un ar gaišām ''astītēm'' (es domāju- matus :D), kādu mani bērni arī nekad nav redzējuši :)))))

Paldies Tev!
Sarkanā Biete teica…
Šis ir ierāmējams un pie sienas piekarams meistardarbs:) Kāda Taviem puikāniem skaista mammīte!
Plūmīte teica…
Man arī ļoti patīk zīmējums. No tā staro tāda sirsnība, ka uzreiz skaidrs, ka zīmēta Mamma.
Aija Elliņa teica…
Paldies, paldies! :)

Galvenais, ka krelles bija sākotnēji tikai vienā rindā, tās vēl divas rindas tika piezīmētas jau pēc portreta uzdāvināšanas :)