Gatavs!


Murim beidzot ir skaidrs, ka pārvākšanās uz Rīgu notiks ar komfortu, bez stresa, mīkstā un ērtā somiņā... ne jau tajās putekļainajās kastēs, ko krāmē mājinieki, ne jau tajos maisos,  kurās kārto drēbes un citas lietas.

''Vispār nav saprotams, ko visi te streso. Rīga, gaidi mani, rīt es būšu klāt!'' :))))))




Komentāri

Irēna teica…
Muri, Tev tur klāsies brīnišķīgi! un krustmāmiņai būs vieglāk apciemot:):)
Aija Elliņa teica…
Turēsim ''pie vārda''! :)))))
Ilze teica…
Nu smalka ceļojumu māja Murim..
Aija Elliņa teica…
Ilze, man liekas, ka Murim ir kādas neskaidras atmiņas no pagātnes (ja vien kaķim ir vispār kādas atmiņas), jo tieši šajā smalkajā mājiņā viņš ieradās no Rīgas pie mums dzīvot :)
Anonīms teica…
nu Muris, kāda skaista māja, pats ielīda, nu gudrs kaķītis, laikam māja smaržoja pēc maziņā Murīša, laimīgu ceļu Ņurčikiņ.
Aija Elliņa teica…
Jā, jā, pats, kur tad kaķi ar varu jau nekur neiegrūdīsi :)
Inese teica…
zini, Aija, lai cik dīvaini tas nebūtu, bet toveris (vienalga kas tas ir - vai būris, soma, grozs, kaste), kurā kaķis ir atvests mājās, ir viņa vienīgais visdrošākais patvērums, tā ir viņa drošības saliņa. Mans runčuks "savā" groziņā gulēja pat vēl tad, kad jau bija pāraudzis groza izmērus, bet tik un tā ievilka elpu, saritinājās un jutās pasargāts, un atpazina to nekļūdīgi, vienalga cik ilgu laiku nebija to redzējis :)))
Tā ka arī Murīc tur ielīda neba jau tāpēc, ka priecājas par pārcelšanos :)))
Aija Elliņa teica…
Vai, cik jauki, patiešām? Jā, tā varētu būt gan :)
Inga teica…
Muris izskatās ieinteresēts, laikam apkārt valdošās noskaņas ietekmē arī mājas mazos mīluļus.Iedomājies, cik daudz viņam būs ko pētīt un atklāt jaunajās mājās? :))