sestdiena, 2013. gada 27. jūlijs

Kristiana vārda dienas kūka


Pamatam derēs jebkurš smilšu mīklas cepums vai drupinātu cepumu masa vai kas tamlīdzīgs. Es izmantoju šādu recepti.

Pamatiņu izcept iepriekš, atdzesēt. 

Pa virsu likt biezpiena vaniļas krēmu, kuru iegādājos lielveikalā Prisma, nezinu vai vēl kaut kur tāds ir. Noteikti, ka ir līdzīgi.


Krēmā iejaukt vienu vai divus sagrieztus vaniļas zefīrus (šo var arī izlaist).

Pa virsu- mīļākās ogas un sarīvēta šokolāde!

Mmmmm, vasaras garša!






3 komentāri:

Irēna teica...

Ātri un gardi! Izskatās arī jauki.

Ilze teica...

Izskatās un izklausās bezgala garšīgi!

Anonīms teica...

kur tu to visu atrodi? Kūka bija brīnišķīga, man arī tika .